Fenerbahçe 3–1 Galatasaray Daikin

Bu yorumcu ben bir şeyim diye bağırıyor lan insan biraz utanır ya azıcık objektik ol

Adam biz sayı alınca sesini bile çıkarmıyor.

Ahahaha Saori.... Bize rakip kedimiziz...

MAC 1-1 YAZIO GOLLERİ KİM ATDI

saori smaçörmü. ben sayisini göremedim. hücum yüzdesi yüzde 0 dir eminim.

raba ve saori sezon sonu hemen gitsin. bize daikin para veriyorda bizim yönetim nerelere harciyor. odeabank sonradan sponsor oldu tamamda ordada para harcanmiyor. napiyorlar çözemiyorum onu. şu ayi anete bizim 2 smaçörün toplamindan iyi.

Fenerde ki aneta midir anita midir nedir saglam samarliyo

montano olsa bu maç böyle olmayabilirdi. ölü hali şu 2 smaçörümüzden iyidir. saori rezildi rezil. sayisi varmi bilmiyorum. ölü gibi ya. cenaze gibi duruyor. neyse biz eczaciyi yenelim 3. olalim yeter.

montano olsa bu maç böyle olmayabilirdi. ölü hali şu 2 smaçörümüzden iyidir. saori rezildi rezil. sayisi varmi bilmiyorum. ölü gibi ya. cenaze gibi duruyor. neyse biz eczaciyi yenelim 3. olalim yeter.

O tren geçti artık. Bizim Eczacı'yı 3-0 veya 3-1 yenip Eczacı'nın Fb'den puan alamamasını bekleyeceğiz. Bu artık imkansız bence. Montano bu maçta oynamayacaksa oynamasına gerek yok zaten. Bu kadar kötü yönetimle 4.likten ileriye gidemeyiz zaten. Seneyede şampiyonlar ligi hayal oldu.

O tren geçti artık. Bizim Eczacı'yı 3-0 veya 3-1 yenip Eczacı'nın Fb'den puan alamamasını bekleyeceğiz. Bu artık imkansız bence. Montano bu maçta oynamayacaksa oynamasına gerek yok zaten. Bu kadar kötü yönetimle 4.likten ileriye gidemeyiz zaten. Seneyede şampiyonlar ligi hayal oldu.

eczaci iyi degil. fener eczayi yener. sorun biz yenermiyiz. yenmemiz lazim.

montanoda arizami var. hoca tercihimi. geçen hafta oynadi. 1 elle oynasa bile daha iyi oynardi.

voleybolda kendimi bildim bileli hep ezik rolündeyiz maalesef. artik ciddi sponsor bulunmali ve en azindan baskette oldugu gibi üst siralari zorlayacak kadro kurulmali

eczaci iyi degil. fener eczayi yener. sorun biz yenermiyiz. yenmemiz lazim.

montanoda arizami var. hoca tercihimi. geçen hafta oynadi. 1 elle oynasa bile daha iyi oynardi.

Eczacı F4'te oynamanın gazıyla bizi yenerler bence. Biz ilk yarıdaki oyundan çok daha geriye gittik. Montano'nun sakatlanması bütün oyuncuları bozdu. Eczacı Fb'den puan alır bence. Zaten alamasa da sırf biz 4. olalım diye bilerek satarlar maçı, yapmadıkları şey değil.

2-3 yıl önce amatör branşlara kafayı takmıştım.Artık umrumda değil.Futbolda iyi olalım yeter.Gerisi ekstra.

Eczacı F4'te oynamanın gazıyla bizi yenerler bence. Biz ilk yarıdaki oyundan çok daha geriye gittik. Montano'nun sakatlanması bütün oyuncuları bozdu. Eczacı Fb'den puan alır bence. Zaten alamasa da sırf biz 4. olalım diye bilerek satarlar maçı, yapmadıkları şey değil.

1 oyuncu önemli olabiliyor veleybolde. montano yarimizdi. fenerde geçen hafta kim son 2 periyot oynamadi. yenildiler ilbanka. bizde montano yaninda etkili 2 yabancin olsa neler olurdu. bizi anete yendi yahu. her vurdugu sayi oldu nerdeye. bizim saori topa vuramiyor daha. ben antrenör olsam azarlardim onu. bulgar zaten 1 sayi alsa 3 sayi veriyor. nerimandan iyi degil bunlar. gene en iyi o vuruyor topa.

Geri
Üst Alt