Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Canlari sagolsun, birak kadinlari yensinler, biz erkek sporlarda onlari yeneriz; üstün oldugumuzu gösteririz. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 oyuncu önemli olabiliyor veleybolde. montano yarimizdi. fenerde geçen hafta kim son 2 periyot oynamadi. yenildiler ilbanka. bizde montano yaninda etkili 2 yabancin olsa neler olurdu. bizi anete yendi yahu. her vurdugu sayi oldu nerdeye. bizim saori topa vuramiyor daha. ben antrenör olsam azarlardim onu. bulgar zaten 1 sayi alsa 3 sayi veriyor. nerimandan iyi degil bunlar. gene en iyi o vuruyor topa.
Barbolini, Leo, Saori, Rabadzhieva'nın arkasına teneke bağlayıp geldikleri yere postalanması gerekiyor şu maçtan sonra ama nerde. Milletin aldığı yabancı maç kazandırıyor, bizim aldığımız yabancılar bizi daha da geriye götürüyor. Amatör şubelerde Türkiye'de en kötü yönetilen takım biziz malesef. Beşiktaş bile küçücük bütçesiyle bu sene Challenge Cup'ta finale çıktı ve Eczacıbaşı'nı yendi. Bir de bize bak.
herşeyi geçtim biz gökçeni niye verdik fenere. ergül dahami iyi. tabi degil. niye verdin ozaman. biz montanoyu nasil almişiz hayret. sponsorlardan gelen para harcanmiyor bence. bayan basqetboldada öyle.
bu arada darnelide gönder peşlerinden. ne işe yariyor bilmiyorum.