Gündem Fenerbahçe, 6-7 Haziran Tarihinde Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Yapacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kokocu kulübün tüm parasını harcadı, üstüne de devre arası yaptığı transferlerin ödemesini sezon sonuna ayarladı. Adam gerçekten vurgun yapmış. Demek ki daha başkan seçildiği an kafasına koymuş çekip gitmeyi sezon sony eğer şampiyon olunmaz ise. Gerçekten çok karaktersizmiş, şaşırtmadı.

Hakan Safi'nin o konuşma tarzıyla uzun zaman başkanlık yapabileceğine ihtimal vermiyorum hitabeti sıfır hatta sıfırın altında da olabilir adam 1 cümleyi zar zor kelimeleri birleştirip cümle kurabiliyor.

Bir yerde konuştuğu zaman faso verme ihtimali yüksek hatta konuştukça kaybetme ihtimali epey artar.

Hakan Safi'nin o konuşma tarzıyla uzun zaman başkanlık yapabileceğine ihtimal vermiyorum hitabeti sıfır hatta sıfırın altında da olabilir adam 1 cümleyi zar zor kelimeleri birleştirip cümle kurabiliyor.

Bir yerde konuştuğu zaman faso verme ihtimali yüksek hatta konuştukça kaybetme ihtimali epey artar.
Kendisini hic dinlemedim ama hitabeti sifir diyince aklima bizim Erden baskan geldi. Onun bir tek hitabetini sevmiyorum. Aklindan cok sey geciyor herhalde, kelimeleri birlestiremiyor bir turlu. Karman corman cumleler kuruyor :D

Umarim en yakin zamanda ozgurlugune kavusur diyip anmis olalim.

Ahmet Ercanlar:

Hakan Safi kesin olarak 4 transfer açıklayacak. Aziz Yıldırım, yıldız transfer istemiyor.

Aziz Yıldırım ve Safi, Türk ya da yerliye yakın hoca düşünüyor.

Yerliye yakın nasıl oluyor acaba.
1000160135.webp

En zengini kimse o gelsin...

Ahmet Ercanlar:

Hakan Safi kesin olarak 4 transfer açıklayacak. Aziz Yıldırım, yıldız transfer istemiyor.

Aziz Yıldırım ve Safi, Türk ya da yerliye yakın hoca düşünüyor.
Bu salak kimi destekliyorsa o gelsin... adamın kazandığı masa yok...

Şekip Mosturoğlu: "Fenerbahçe'nin büyüklüğü Galatasaray'ın çok ötesinde bir büyüklüktür. Bunu Galatasaraylılar hiç bir zaman anlamayacaktır. (Habertürk)
Soru: “Fenerbahçe 12 yıldır neden şampiyon olamıyor?”

Şekip Mosturoğlu: "PENALTI sayıları ve hakem hatalarına baktığınızda sebep ve sonuç ortada."

Her yıl çok fena alıştırdılar ya

Mayısta şampiyonluk kutlamaya sonra da FB seçim ve kavgasını izlemeye

Oy çalma gibi isler dönmezse az farklada olsa aziz kazanır bence ,koça cok tepki olmasa safininde sansi olurdu

Aziz kazanmasın ya Hakan kazansın işte. Aziz yine az da olsa düzeltme şansı var kulübün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt