Fenerbahçe Adidas ile Sözleşme Uzattı

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
Adidas Spor Malzemeleri Satış ve Pazarlama A.Ş ("Adidas Türkiye") ile Resmi Ürün Tedarikçiliği konusunda anlaşmaya varılarak yıllık 750 bin $'lık kısmı ürün tedariği, 7,750 bin $'lık kısmı reklam, royalite ve diğer muhtelif haklar karşılığında olmak üzere yıllık toplam 8,5 mn $, 5 yıllık toplam 42,5 mn $'lık sözleşme imzalanmıştır.

Kamuyu Aydınlatma Platformu

yillik 8,5 milyon dolara anlasmislar, yaklasik 6,2 milyon euro yapiyor. bizimki yillik 8 milyon euro falandi.

gecen gün yandas medya gazlamisti bunlari, yine patladilar. :D

Fenerbahçe'den müthiş anlaşma- Açık Mert Korkusuz

Aman adidas ile anlaşsınlar nikedan uzak dursunlar... Vakti zamanında onların rezil formalarını alıyorduk... Salla gitsin ya :D

Ben bizim nike ile olan anlaşmanın detaylarını araştırdım ama bulamadım resmi birşey yok. Bazı haber siteleri 3 milyon dolar bazıları 8 milyon euro yazmış hangisi doğru acaba.

2 yıllık anlaşmayı bile yakalayamamışlar :)

H.O. İyi transfer.

biz ne kadar kazanıyoruz ? şikeci bi kulüp için iyi rakam bjk ile 5 senelik 24,5 milyon dolar oalarak anaşmış adidas.

6 gn önce Milliyet abartma konusunda bile abartmış... :D

Fenerbahçe ve Adidas anlaştı! 55 milyon euro - Milliyet Haber

Fenerbahçe ve Adidas anlaştı! 55 milyon euro.5 yıllığına ,Yıllık 11 milyon euro...

Puhaha. Şimdi gördüm ekliyorum;

Birazda gülelim köşesine hoşgeldiniz.

Fenerbahçe'den çılgın anlaşma - Milliyet Haber

F.Bahçe’nin elinde Nike’ın futbol takımı için yaptığı teklif de vardır. Adidas’ın teklifi ise yılda 9 milyon Euro olur. F.Bahçe kapıyı yıllık 15 milyon Euro’dan açar. Adidas yetkililerinin yanıtı, “İstediğiniz para Milan’a ödediğimizden bile fazla. Onlara bu kadar vermiyoruz. Inter de Nike’dan yılda 9 milyon Euro kazanıyor” şeklinde olur. Bunun üzerine Aziz Yıldırım şu cevabı verir: “F.Bahçe Inter’den de Milan’dan da büyük kulüp. Bizim rakamımız 9 milyon Euro’dan yukarıda olmalı...”

Bir sonraki tedarikçi Esem Spor olur heralde.

Es Es Esem Spor...

61032808_tn70_0.jpg

Aslinda bunlarin sponsorlarina direkt baski yapmak lazimdi. Amerika'da olsa Fener'in sikeciligi gibi buyuk bir skandaldan sonra, herkes sponsorlara yazi yazar, "sikeci takimi deskteklemenizi kiniyorum, bundan sonra urunlerinizi kullanmayacagim" filan diye, sponsorluk anlasmasini iptal ettirirdi. Cok ornekleri var bunun.

Uluslararası firmaların Türkiye şubelerine dokunmamak lazım çünkü onların başlarındakinin ne olduğu belli değil söz konusu fenerse eğer ,

direkt olarak bu uluslararsı firmaların merkezlerine ve ilgili ülkelerine yoğunlaşmak lazım ,

misal Adidas'ı almanyadaki önemli gazetelere ilanlar verdirerek "şikeci destekçisi" olarak lanse ettirmek lazım .

55 milyon euro bir kaç günde 31'e inmiş ;)

6 gn önce Milliyet abartma konusunda bile abartmış... :D

Fenerbahçe ve Adidas anlaştı! 55 milyon euro - Milliyet Haber

Fenerbahçe ve Adidas anlaştı! 55 milyon euro.5 yıllığına ,Yıllık 11 milyon euro...

Puhaha. Şimdi gördüm ekliyorum;

Birazda gülelim köşesine hoşgeldiniz.

Fenerbahçe'den çılgın anlaşma - Milliyet Haber

F.Bahçe’nin elinde Nike’ın futbol takımı için yaptığı teklif de vardır. Adidas’ın teklifi ise yılda 9 milyon Euro olur. F.Bahçe kapıyı yıllık 15 milyon Euro’dan açar. Adidas yetkililerinin yanıtı, “İstediğiniz para Milan’a ödediğimizden bile fazla. Onlara bu kadar vermiyoruz. Inter de Nike’dan yılda 9 milyon Euro kazanıyor” şeklinde olur. Bunun üzerine Aziz Yıldırım şu cevabı verir: “F.Bahçe Inter’den de Milan’dan da büyük kulüp. Bizim rakamımız 9 milyon Euro’dan yukarıda olmalı...”

Bu haberin kaynağı Serdar ali çelikler denen zırtapoz fanatik fenerli Habertürk yazarı

Geri
Üst Alt