Fenerbahçe Adidas ile Sözleşme Uzattı

Asıl ilginç olan nikeın ülkere yıllık 5 milyon dolar vermesi çok büyük para basketbol forması için

cok bile almislar adidas da nasil oluyorsa böyle sikecilerle hala yeni sözlesme imzaliyor anlasilmis degil

Eger bunlar 6 aliyorsa bizim kafadan 12 almamiz lazim.

Forma satisinda daha iyiyiz diye hatirliyorum, flas transferler yapan biziz, her sene Cl'ye katiliyoruz, gruplardan cikiyoruz, ustune bir de ligde temiz kalmis nadir takimlardaniz, sikeci degiliz.

Bunlar 6 alıyorsa bizim 20 almamız lazım.

Şu adamlarla aynı forma önü reklamına veya aynı sponsora sahip olmayı bir türlü anlayamıyorum. Piyasada firma mı yok kardeşim. Mümkünse her şeyimiz farklı olsun...

Tasarımları birşeye benzemiyor zaten, adam gibi bir firmaya geçselerdi, forma satışından daha büyük pay alacaklardı. Bunlarda yönetim anlayışı sıfır, sıfır sıfır...

Bu adamın konuşması yasaklanmalı :D

Adam son yıllarda beyin ameliyatı falan oldumu acaba. Hani ameliyatta dile hükmeden ile malum şeye hükmeden yerleri karıştırıp yanlış diktilerse falan.

Ben bayağı şüphelenmeye başladım. Adam bildiğin o malum yerden konuşuyor, ağzını pek kullanmıyor da... :oops:

şu fenerlilerin dediklerini ciddiye almaya degmez. Kigili ne iddia etse tersi çikiyor zaten.

8 milyon vermiyordur Nike bize. 7 milyon dolar tazminat ödeyip bir de o kadar para vermezler. Resmi açıklama yok meblağla ilgili, gazete haberleriyle gelmeyin.

bac59flc4b1ksc4b1z-1.jpg

[URL='https://twitter.com/Footy_Headlines'' Alıntı:
JmtR40mt_normal.png
Footy Headlines @Footy_Headlines[/URL] · 1 sa.

Fenerbahçe signed a new contract with Adidas worth 55 million Euro over five years.

Bana biraz uçuk geldi rakam... Yıllık 11 m Euro...

Ha bu arada bu rakamın toplam bedel olduğunu , forma satışlarından herhangi bir gelir almayacağını duydum.

O zaman Fener kazıklanmış gibi olur. Aziz, Fenerin başına çorap örmeden gitmem diyor...

Özellikle nakit ısrarı da dikkat çekici.

bize ne yaw...fb ile ilgili baska haber var mı ?? eksiksik yayınlayın haa...

Geri
Üst Alt