Fenerbahçe, Alanyaspor Maçının İptali İçin TFF’ye Başvurma Kararı Aldı

Öyle ezikler ki taç videosunda sesi kapatmışlar hakemin öncesinde seri şekilde düdük çaldığını bildikleri için. Allah şifa versin dünyanın en rezil kulübü.

Kural hatası yok ama bunlar başta olduğu sürece her şey fener için diye kuralları bile degistirirler şu olayin gündemde olması bile rezillikken acaba iptal ederler mi diyoruz türk futbolunun hali bu işte

Fb yenildiği her maçtan sonra pislik çıkaracak, galip geldiği her maçtan sonra şampiyon nidaları atacak. Kaç yıldır seyrediyorum bu ligi bu kadar arsızlaştıklarını bilmiyorum. Kuduruyorlar. 3 şampiyonluk geriye düştüler hazmedemiyorlar.

TURKCELL T70 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ancak deniz çoban şunu dedi: hakem eğer önceden yanlış kullanıldığını görüp uyardıysa oyuncuyu o zaman hata olmazmış,videolarda hakem kaç kez düdük çalıyor,taç yeniden kullanılır bu seer doğru yerden.ayrıca iptal olursa türkiyede yüzlerce maç iptal olması lazım,kaç kere denk gelmişizdir çoğumuz, hızlı kullanmıştır mesela 3 büyüklerden biri hakem yerinden kullan demiştir , hatta tribünlerden tepki falan olur hani
Adaletli olmak için bu kadar ince düşünecek ya da o hakemin görüşünü takacak bir federasyona sahip miyiz sence

Daha kötü yonetilemez derken her seferinde daha kötüsü nasıl oluyor hayret ediyorum benim hayal gücümü aştı artık bunlar bir sonraki tff den ne gibi hamleler gelecek acaba

Arkadaşlar bunlar şikenin ağababasını yapacak bu sene.. Lütfen sinirlenmeyin..Burada önemli olan yönetimin durmadan geniş çaplı tanıtımlarla bunların hırsızlıklarını tescil etmesi lazım ancak bizim yönetim korkak ve pasif.. Bunlar istedikleri gibi at koşturacak..

dünya üzerindeki tüm kurullar tarafından şike yaptığı tescil edilen ama buna rağmen en ufak bir ceza almayan bir takım için, bir maç tekrar edilmiş çok mu? o kadar şımartıldılar ki, lütfen bunları çok görmeyin onlara. ben fenerbahçeli olsam emin olun fenerliyim demeye utanırdım, futbolla ilişkimi keserdim bunca yaşanan rezillikten sonra. ama onlar malesef işi sulandırıp fetöyle metöyle kendilerini aklama yolunu seçtiler. azıcık beyni çalışan insan zaten ne olup bittiğini çok iyi biliyor. ama kuşbeyinli bir fanatiksen ne anlatırsan anlat hep boş

Burhan kuzu bile işe el atmış. Ya Rabbim sen nelerle sjnıyorsun bu ülkeyi :ROFLMAO:

Maç tekrar edilse de hatta tekrarında fener yensede fenerden bi cacık olmaz bu sene. Bu yüzden keyifle izliyorum bu ezikliklerini. Hahahahahhaaaaa

Geri
Üst Alt