Fenerbahçe, Alanyaspor Maçının İptali İçin TFF’ye Başvurma Kararı Aldı

Erman Toroğlu: "Uzaktan yakından kural hatasıyla alakası yok. Bunları çıkaranlar ya bir halt yapmaya çalışıyor, ya da dün sabah Ali Koç ve Nihat Özdemir'in yaptığı skandalın konuşulmaması için çıkardılar. Enteresan işler oluyor.."

Bu olay yalı çocuğunun fener medyasına verdiği emirle geçen yıldan beridir maç biter bitmez uygulanan algı operasyonlarıdır.bikac sefer daha yaptılar.tek merkezden şike medyasının kulağina üfleniyor

kabul görecegini sanmiyorum

Siyasette işin içine girdi. Fener isterse maçı tekrar ederler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

''Maçı tekrar ettirmiyorsanız, bari 28 şampiyonluk masalımızı onaylayın. O da olmazsa Fatih Terim' e oradan bir 10 maç daha ceza verin!'' :emrah::cry: :poop:

kargalar da kural hatası diye başvurmuş kendi maçlarıno zuahahaha

Fb yenildiği her maçtan sonra pislik çıkaracak, galip geldiği her maçtan sonra şampiyon nidaları atacak. Kaç yıldır seyrediyorum bu ligi bu kadar arsızlaştıklarını bilmiyorum. Kuduruyorlar. 3 şampiyonluk geriye düştüler hazmedemiyorlar.

TURKCELL T70 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Asil dertleri para. Sampiyonluk sayisinda gerindusmus olmak degil. Gecmisteki sampiyonluklari resmen saydirip odul parasi alma derdindeler. Ayrica bu sene SL'ye direk katilim parasina Parasina da ihtiyaclari var. Idari beceriksizliklerinden kaynaklanan mali aciklarini bu yolla kapatmaya calisiyorlar. Yeni nesillerden taraftar uretemiyorlar. Eskileri de uyutmak icin bizi kotuluyorlar.

Gezi olaylarinda otelini protestoculara acmis ve hukumetle karsi karsiya gelmeyi goze almisti. Ne oldu simdi gitti kucagina oturdu.

Haha yanlis tac atisi ne zaman kural hatasi oldu yav
Bunlar hakem.hatasi

hiç zahmet etmesinler, fb yi hükmen galip saysınlar.. taç atışını kullanamayan tüm takımlara ibret olsun..

Maç tekrarlanırsa hiç şaşırmam. Bunlardan her şey beklenir.
Ama yazık bizim yönetime ve bizim gibi taraftara...
Susuyoruz, TT ile yürümüyor o işler. TFF binasına yürüyüş düzenlemeyen uA'ya yazıklar olsun.

Geri
Üst Alt