Fenerbahçe, Alanyaspor Maçının İptali İçin TFF’ye Başvurma Kararı Aldı

Maç tekrarlanırsa hiç şaşırmam. Bunlardan her şey beklenir. Ama yazık bizim yönetime ve bizim gibi taraftara... Susuyoruz, TT ile yürümüyor o işler. TFF binasına yürüyüş düzenlemeyen uA'ya yazıklar olsun.

eskiden gizli gizli tarla sürerlerdi, artık herşeyi açık açık yapıyorlar.

2 sene üst uste topun taca cikip hakemin oynattigi gol yediğimizde itiraz ettiğimizde tac icin aglayan diyen camiaya bak yahu. Buar hakikatten yüzsüz arsız

bjkde mi bavurmuş

bunlar varya cidden çok ezikler

Alanya spor un yerinde olsam çıkmayıp hükmen mağlup olurum. Hediyemiz olsun derim :) bundan daha aşalayıcı bir hareket olmaz sanırım.

Tekrar edilse ne olcak alanya yine yener bırakın orta sıra takımlarının maçlarını sonuçlar onları etkilicek bizene malatya konya falan ertelenmesine karşı dursunlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizim mactan onceye denk gelir yine yenilirse ne gulerim.

Tekrar edilirse fener binali yildirimdan beter olur. 3-1 i arar ! :) hoççağalın der lige sonra! :)

O yuzden bence hukmen galip saysinlar feneri!

Bunlar mac tekrarinda ayni oyuncularla ayni dakikadan baslar diye maddesi olan bir kurali ihlal ederek yeni oyuncusuyla maca baslayan adamlar. Bu maçın bir tekrarı olursa ilk yarının son macindan sonra olur sebepte ara yoktu denir.

Yemin ederim komedi.

Fatih hoca bir açıklama yaptı, yandaş medya ortamı geriyor, daha 3. hafta vs diye konuşuyorlardı.

Adamlar şu an resmen alçaldıkça alçaldılar, ortamı gere gere geçtim kulüpleri, taraftarları birbirini boğacak duruma geldi konuşan yok.

Bunlar şampiyon olmak için herşeyi yapacak. Çok dikkatli olmalıyız.

Komediler, inanılmaz ezikler, acaba dışarıdan bakan ne görüyor şu an Türkiye' deki futbol için :) Muhtemelen 17 takım birleşti Galatasaray' ı düşürmeye çalışıyorlar diye düşünüyorlardır.

Ben bu şekilde rakiplerimiz olduğu için çok üzülüyorum, yazık !!

Lan taçtan maç mı tekrar edilir iyice kafayı yedi bunlar. Yemin ederim dünya alem götüyle güler bize.

Bjk ve FB li taraftarlar da gerçekten kardeş oldu nasıl bir ülke adalet yok herşey güçlüden yana bu maç tekrarlanır ise ne TFF kalır nede TFF baskanini oraya getirenler ..Galatasaray'ı karşısına alacak 30 milyonu yok sayacak iseler buyursunlar maçı tekrar etsinler ..

Geri
Üst Alt