Fenerbahçe, Altay Bayındır'ın Ameliyat Olacağını Açıkladı

İrfan çok daha kötü kaleci hele yan top diye birşey yok adamda hiç bir yan topa çıkmadı geçen maçta

basak macinda sahada olursa zerre sasirmam

inanmayin böyle seylere bence

Bu mal sakatlansa nolcak. Sakatlanmasına sevinen fenerliler bile vardır.

Bizim macta panterli tutacagi kesindir ( irfan)

Bir muslera olmasa da bunlarda tek beğendiğim futbolcu bu.
Yollarca ölüp bittikleri volkandan daha premium kaleci maç içinde p.çlikleri yok diye herifi gömme derdindeler.
Gerçi bu da az mal değil mis gibi boşa çıkıyorsun ne sözleşme imzalıyorsun en kötü daha iyi şartlarda Beşiktaş yaparsın. Daha iyi şartlarda Avrupa’ya gitme ihtimalin de hiç az değil.
Biraz özgüvensiz çocuk.

Altay'da inanılmaz bir skill var o da bire bir kaldığında çok çok üst düzey bir kaleciye dönüşüyor.

Bana göre bu konuda ligin en iyisi. Hatalı goller yer her kaleci yiyor ama genel anlamda fb'yi özellikle geçen yıl yaptığı ekstra kurtarışlarla maçlarda tuttu. Bu yılda yapıyor ama bir-iki medya maymununun hedef göstermesi sonunca tribünlerden tepki yedi ve performansı giderek düştü. Belki de performansındaki bu eksiklik bel sakatlığı ile alakalı da olabilir.

İrfancan'ı geçen maç seyrettim yan top sıfır hiç bir topa çıkmadı. Sadece zaten ofsayt olan bir pozisyonun devamında güzel bir refleks kurtarışı yaptı. Yediği golü Altay yemezdi büyük ihtimalle. Neyse bana göre sakatlığında kıymetini anlarlar bu andaval sürüsü... Gerçi onlar hiç bir şekilde iflah olmaz da neyse.

Altay bire birlerde çok iyi. İrfan'ın iyi denilecek hiçbir özelliği yok. Altyapı kalecileri bile daha iyi olabilir. Azıcık dişli takım elek eder İrfan'ı.

Bu Irfan da pek iyi kaleci degil ama Altay da hic degil.
O yuzden pek bir anlam ifade etmiyor benim icin o konuda.

Gecmis olsun diyelim yine de Altaya, sorunsuz atlatir ins.

Geri
Üst Alt