Fenerbahçe Altyapısına Başına David Badia Getirildi

Tuncay Özaslan

★★★★
GalataSarayı Efendileri
Fenerbahçe'de değişim devam ediyor. Ali Koç'un başkanlığa gelmesinin ardından sportif direktörlüpe Damien Comolli ve teknik direktörlüğe Phillip Cocu getirilmişti. BeIN SPORTS'un haberine göre sarı-lacivertlilerin altyapısının başına İspanyol futbol adamı David Badia getirildi.

Barcelona altyapısı La Masia'da yıllarca görev yapan Badia, daha sonra Barcelona'nın dünya çapındaki futbol okulları olan FC Bescola'nın İstanbul direktörlüğünü yapmıştı. 2016 yılında Barcelona'daki görevinden ayrılan İspanyol futbol adamı, Antalyaspor altyapısının başına çıkmıştı.

Kırmızı-beyazlı ekiple bir dönem Süper Lig'de 4 maça da çıkan Badia, 43 yaşında

Haberturk

2016 yılında Barcelona'daki görevinden ayrılan İspanyol futbol adamı, Antalyaspor altyapısının başına çıkmıştı.

:red:

Bu adamlar şaka maka FM oynuyorlar resmen durun bakim sonu ne olacak göreceğiz :=)

Haha evet Barcelonadan ayrilmis hic bir kulup istememis sonra Antalyayi gitmis

:asd:

Boş hamleler bunlar. Altyapilardaki temel sorun torpil. Koskoca Galatasaray altyapısı eraydan iyi kaleci cikartamiyorsa bunun en önemli nedeni torpildir.suan altyapıdaki gençleri arastirsinlar bakalım hangi iş adamının oğlu hangi siyasinin yigeni çıkacak

Belki yanlis secim ama hamle dogru. Türk hocalara emanet ettimiz altyapidan adam cikmiyor. Cünkü daima torpil isliyor bu alt yapida bunlarin basina bir yabanci hoca getireceksin. Bütün altyapiya ceki düzen versin torpil ceken hocalari birer birer kovsun. Bu gencler bizim gelecegimiz diyoruz ama bir tane oyuncu cikmiyor. Her yil birtane genc cikarabilsek a takima bir transferden kurtulmus oluruz

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Boş hamleler bunlar. Altyapilardaki temel sorun torpil. Koskoca Galatasaray altyapısı eraydan iyi kaleci cikartamiyorsa bunun en önemli nedeni torpildir.suan altyapıdaki gençleri arastirsinlar bakalım hangi iş adamının oğlu hangi siyasinin yigeni çıkacak

Aynen. 2001 senesinde bende alt yapida oynadim. Uvey babamin dayisi millet vekili diye direk torpilli girdim. Takimda en kotu oynayan bendim yoksa hayatta floryanin kapidindan bile giremezdim. 1 sene sonra biraktim zaten.

GSC'nin her hamleye bok atması kötü günlerin habercisi gibi.

Ne olursa olsun işlemeyen sistemi değiştiriyorlar, ekşideki her şeye bok atan tim buraya da indi herhalde.

Ne olursa olsun işlemeyen sistemi değiştiriyorlar, ekşideki her şeye bok atan tim buraya da indi herhalde.

Hocam selam ? dün transfer nöbetini de fenerin genç hamleleri için iyi dedik diye bizi yanginci taraftar yaptılar bugünde bok atiyorsunuz deniyor. Katılmıyorum şöyleki ben Türkiye'deki yapıyı torpilli anlatmaya çalıştım bu olay yabancı hoca vs getirerek zor değiştirilir bu ulkemizdeki her tarafta olan bir sistemdir . Bu yüzden boş hamleler dedim ha Ali Koç bu olayı kaldırır liyakati getirirse tebrik etmek düşer ama daha önce baya bir klüp altyapıya yabancı antrenör getirdi sonuç değişmedi

Ben olumlu karsiliyorum Fener'in hamlelerini simdiye kadar. Bizim altyapimiz da kötü falan ama Fener ve Besiktas altyapisindan cok daha iyi kesinlikle, bizde 10 yilda bir topcu cikiyor bunlarda o bile yok.

Yeni birseyler denemek veya mevcut sistemi sorgulamak degistirmek her zaman ayni hatalari tekrarlamaktan daha iyidir.

Hocam selam dün transfer nöbetini de fenerin genç hamleleri için iyi dedik diye bizi yanginci taraftar yaptılar bugünde bok atiyorsunuz deniyor. Katılmıyorum şöyleki ben Türkiye'deki yapıyı torpilli anlatmaya çalıştım bu olay yabancı hoca vs getirerek zor değiştirilir bu ulkemizdeki her tarafta olan bir sistemdir . Bu yüzden boş hamleler dedim ha Ali Koç bu olayı kaldırır liyakati getirirse tebrik etmek düşer ama daha önce baya bir klüp altyapıya yabancı antrenör getirdi sonuç değişmedi
Yok sana demedim, genel olarak Ali Koç'un her yaptığına bir eleştiri var.

Bir de malum GSC ortak bir fikirde hemfikirse genelde tersi çıkar.

Fenerbahce'nin yaptigi her hamleyi kötülemekten vazgecin iste. Adamlar alt yapinin basina yabanci getirerek orayi da temizleme hedefinde belli ki. Getirdikleri adam Antalyaspor'da calisti diye kötü olacak degil. Bizde gidip Akhisar'in hocasini getirdik mesela hoca yaptik.

Fenerbahce alt yapisindan cikip da Süper Lig seviyesinde top oynayan isimlere bakarsak: Bilal Kisa (Akhisar), Taha Yalciner (Alanya), Merih Demiral (Sporting), Mert Günok (Basaksehir) ve Volkan Babacan (Basaksehir) var sadece.

Bilal ve Taha 10-15 sene önce cikti, kalecileri genelde iyidir Fener'in. Merih Demiral adli genc stoperi de belli ki liglerimizi bizden daha iyi takip eden yabancilar bulmus ve almis. https://www.transfermarkt.de/merih-demiral/profil/spieler/340879 Yani elde suan dogru dürüst oyunculari yok. Türkiye'de alt yapilarin rezalet oldugunu hesaba katarak, bizde de bir numara yok nasilsa, iyi hamle.

bu herifi merak edip arastirmistim barcelona futbol okullarinda fln calismis sonra turkiyeye ilk itudeki barcelona sahasinda cocuklara antreman yaptirmaya gelmis sanirim ve ordan antalyaya gitmis. antalyasporla alakali kisiler de kendisinin ne kadar davar oldugundan soz eden yorumlar yapmis idi

Fenerbahce'nin yaptigi her hamleyi kötülemekten vazgecin iste. Adamlar alt yapinin basina yabanci getirerek orayi da temizleme hedefinde belli ki. Getirdikleri adam Antalyaspor'da calisti diye kötü olacak degil. Bizde gidip Akhisar'in hocasini getirdik mesela hoca yaptik.

Fenerbahce alt yapisindan cikip da Süper Lig seviyesinde top oynayan isimlere bakarsak: Bilal Kisa (Akhisar), Taha Yalciner (Alanya), Merih Demiral (Sporting), Mert Günok (Basaksehir) ve Volkan Babacan (Basaksehir) var sadece.

Bilal ve Taha 10-15 sene önce cikti, kalecileri genelde iyidir Fener'in. Merih Demiral adli genc stoperi de belli ki liglerimizi bizden daha iyi takip eden yabancilar bulmus ve almis. https://www.transfermarkt.de/merih-demiral/profil/spieler/340879 Yani elde suan dogru dürüst oyunculari yok. Türkiye'de alt yapilarin rezalet oldugunu hesaba katarak, bizde de bir numara yok nasilsa, iyi hamle.
seneyi devriyesinde görüşmek üzere murat reis...izlandayı basıyor muyuz bu arada???

bu herifi merak edip arastirmistim barcelona futbol okullarinda fln calismis sonra turkiyeye ilk itudeki barcelona sahasinda cocuklara antreman yaptirmaya gelmis sanirim ve ordan antalyaya gitmis. antalyasporla alakali kisiler de kendisinin ne kadar davar oldugundan soz eden yorumlar yapmis idi
İtü'deki okul pek işlemiyor yav gördüğüm kadarıyla, o herifin gelmesine şaşırdım.

Güzel saha yapmışlar ama son halı saha maçımı orada yaptım.

Dogru adimlar atiyorlar ama Türkiye'de olmaz bu isler

Taraftarlar sabirsiz,1-2 yil takim basarisiz oldugu an takimin tamamen degismesi gerekiyor bizim ligimizde

Geri
Üst Alt