İbrahim iletilerimi okumuşsan mecburen bir faraziye üzerinden gitmek zorunda olduğumuzu daha önce dile getirmiştim. Kaldı ki ben olayın diğer tarafını da göstermek istedim. Buraya yazan Fenerbahçeli arkadaşlar olayı tek boyuta indirgedikleri için böyle olursa da böyle olur aman ha demeye getirdim.
Yine önceki iletilerimi okuduysan ki sen dikkatli adamsındır okumuşsundur. Emre'nin hali hazırda suçlu ilan edilmesi hukuken mümkün değil. Masumiyet karinesi gereği de suçu sabit olmadığı için Emre suçludur diyemeyiz de dedim. Sonrasına da şerh koyup bu dediklerim olursa ancak Emre hakkında kuvvetli şüphe doğar demeye getirdim.
Durum zaten dediğin gibiyse mekan da bir şahit bulunamazsa GSM operatörlerinden istenen sinyal verileri çakışmazsa Emre'ye suç isnat edilmesi mümkün olmayacaktır. Şayet o ara da Ekrem denilen şahısla arasında konuşma vs geçmemişse de tamamen aklanacaktır.
Yani zaten ben bunları söylemiştim sevgili kardeşim. Amma velâkin herşeye rağmen ortada bir maddi delil var. Ve söz konusu menejerlik şirketinin de lisansının iptal edilmesi gerektiğini düşünüyorum ve bunu da defaeten söylüyorum.
Taurasi olayını da bana mal etme

Az çok sen beni yazdıklarımdan ben seni yazdıklarından biliyorum. Bütün yazdıklarımı okursan Emre'ye an itibari ile şikeci demediğimi, bazı doneler koyduğumu bunlar gerçekleşirse kuvvetli şüphe oluşacağını beyan ettiğimi görürsün. Ha birde bazı soru işaretleri üzerinde durdum ki, bunları sorgulamakta yanlış değildir. Misal Kaan'ı tanımıyorum demesi ve sonrasında tanıdığını beyan etmesi gibi. Bunların üzerinde durmamın sebebi ise meselenin ne olduğunu anlama çabasından ibarettir.
Durumun ne şekil alacağını bekleyip göreceğiz. Ama şu anda ortada bir vakıa var ve menejerlik şirketinin bundan canı yanacak görünüyor. Sonrası nedir, ne değildir. Soruşturma da ortaya çıkar. Kovuşturmaya gerek görülmezse de tamam bu iş menejerlik şirketi ile sınırlıymış der bırakırız.
Ama Emre suçsuzdur. Şike yoktur. Manipüle yoktur. Manipüleye teşebbüs dahi yoktur gibi söylemlerle hemen kesin yargıya varıp durumu kotarmaya çalışmakta etik olmadığı gibi tarafgirliğin ilanından başka şey değildir.
Ben sana samimi olarak şunu söylüyorum: Umarım ki üzerinde durduğum faraziyeler gerçek olmasın ve bunlar somut kanıtlarla desteklensin yoksa iyi bir futbol izleyicisi olarak benim indimde maç izlemek dahi zulüm haline gelecek. Herşey açıklığa çıkmadan bu meselenin üzeri örtülürse hepimiz açısından bu ligin güvenirliliği ve keyfi azalacak. İşte böyle