Fenerbahçe, Arda Güler'in Alternatifini Almanya'da Buldu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1684333296208.png

Arda Güler'in Newcastle United'a imzası an meselesi. Fenerbahçe bu transferden 20-25 milyon euro'luk bir gelir bekliyor.

Akşam'da yer alan habere göre, Fenerbahçe, Arda Güler'in satışı durumunda genç yıldızın alternatifini Daichi Kamada olarak görüyor. Sarı-lacivertliler, Eintracht Frankfurt forması giyen ve piyasa değeri 30 milyon euro olan Japon futbolcuyu renklerine bağlamak için harekete geçecek.

BONSERVİS BEDELİ YOK
Sezon sonunda Alman ekibiyle sözleşmesi bitecek olan Kamada için sarı-lacivertliler bonservis ödemeyecek. Ancak Japon futbolcunun yüksek bir maaş isteyeceği belirtiliyor.

BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRDİ
Kamada bu sezon E.Frankfurt ile 44 resmi maçta forma giydi. 26 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 15 gol ve 6 asistlik performans gösterdi.

:D
FwRez2oWcAEwRZI

Ardanin 5 milyonluk cikis bedeli var belirli bir oynama süresine ulasamadigi icin ne 20 milyonu. Ne salliyorsunuz arkadas. Sizin gazetecliginize sokayim.

Kamada'yı yavaş alsınlar..

Arda'nın ayrılması kendi adına iyi olur. Yoksa buradan ona ekmek çıkmaz.

Yahu Kamada dediğin adamın 10 tane taliplisş olur çok iyi topçu yavaş alsın fener.

Türkiye'ye gelirdik yeğenim ama kurulu düzenimiz var der mi bu da?

Dalga mı geçiyorlar. Avrupa'nın yarısı bu adamın peşinde.

Kardeşim 11’in banko oyuncusunun alternatifini bulursun. Hocanın taraftar baskısıyla son haftalarda 11’e koyduğu topçunun ne alternatifi?

fotomaç bile akşam gazetesinin yanında resmi gazete kalır

*Milan ile anlasmak uzereymis...

taa fatih terim hocamizin son donemi trasfer basliklarinda bir kac kez deginmistim bu yetenege.sportinge imza atan japon ve diger asya menseli *kim min'i de , o donem morita ile ilgili basliklar da vurgulamistim.

morita da oldugu gibi,
kamada ozelinde - j lig dolayli listemde oldugundan -haliyle avrupa gelisimini yakindan takip ediyordum.

kanimca dogru zamanda alman liginden ayriliyor.
*dedigin gibi de - milan kendisine en yakin kulup -

ben napoli den son an hamlesi bekliyorum.dun napoli baskaninin yaptigi aciklama dolayli.

Geri
Üst Alt