Fenerbahçe, Arda Kardeşler'den Şikayetçi Olacak

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1668517751566.png

Fenerbahçe yönetimi, TFF ve Merkez Hakem Kurulu'na Arda Kardeşler'i şikayet edecek.

Fenerbahçe, hakem Arda Kardeşler'in yönettiği son 4 maçı kazanamadı ve 3'ünde kırmızı kart gördü. Fenerbahçe cephesi, önceki senelerde olduğu gibi Arda Kardeşler'in kendi maçlarında rakiplere verilmesi gereken kartları çıkarmadığına inanıyor.

Ali Koç'un yönetim kurulunda "Artık o hakemi istemiyoruz" dediği öğrenildi.

❌0-1 Kayserispor🟥
🔴1-1 Beşiktaş
❌0-1 Konyaspor🟥
❌1-2 Giresunspor🟥

(A Spor)

hakemin art niyetli olduğunu düşünmüyorum.

ayrıca koskoca var sistemi var, hakemlerin insani hatalarını var bir güzel telafi etmekte

Yuhhh, serefsizin cocuklari ya. Ulan adamin verdigi kararlar dogru, yine basladilar algi yaratmaya. Bizim yonetim 4-5 mac dograndiktan sonra tepki koydu - kaldi ki en cok kollanan / penalti, rakibe kirmizi verilen takim bu $ikeciler. Bol bol kufur ettim, siz canlandirin kafanizda.

Şimdi el ele verip Kadıköy'deki derbiye yabancı hakem getirtmeliyiz. İsterler mi? Tabii ki hayır.

2 tane daha penaltı çalmadı diye mi haa. Ne yüzsüz camia yaw. Ne kadar maçta sinir olsam da penaltı dahil kararları doğruydu. Benim sinir olduğum böyle pozisyonlarda bunlara gelince hazır kıta düdük ağızda beklemeleri. Bir şey olsa da çalsam gibi...

maçta tek hatası pedro'nun ikinci sarı kartına direkt kırmızı vermemesi.

Ee penaltıları çifter çifter verirken bir şey diyor muydun? Tabi ki demiyordun. Aleyhine olunca karar doğru da olsa hemen carlıyorsun.

Çok iyi olur,kekolar arda kardeslerle maç başı kaç penaltıyla oynuyorlar önce ona baksinlar

Bu kırmızı kartlardan hangisi yanlış hiç biri. Adamlar resmen bizi iteklemeyen hakem istemiyoruz bizim maçlarda hakem hep bizim lehimize karar vermeliye getiriyor durumu. Burada Fener hakemler tarafından kollanıyor dediğimizde bazı arkadaşlar hakem konuşmayın diyerek Fener övüyorlardı. İşte adamlar doğru çıkan kırmızı kartlara bile laf ediyorlar sonra hakem konuşmayın olmuyor.

2 ayrı pozisyonda tekme atan bir adama 2 sarıdan kırmızı çıkması hayret verici gerçekten. Birkaç kere daha tekme atmasını beklemek lazımdı.

Yakinda bizim maclardan birine atanacaktir.

Geri
Üst Alt