Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik: "Abdulkadir Bitigen, Fenerbahçe'yi sahada ince ince doğramıştır"

Fenerbahçe = malum grup. Aynı arsızlık aynı biat kültürü aynı utanmazlık.

TFF'yi yöneten zat, Ali Koc'un kucagindan in ve azicik onurun varsa istifa et.

Katılıyorum erol bey

Bu hakemleride görevden aldırın

Yarın kurada feneri çekip bi daha koymanın zamanı geldi bunlara, başka türlü akıllanmayacaklar.

İçerdeki ADS maçını açın izleyin nasıl sindirmiş ADS'yi Bitigen. Tamamen suçluluk psikolojisi bu açıklamalar. Kimse sesini çıkarmadan hakem bizi doğradı diyerek potansiyel tepkilere ön alıyor. Sevinin şimdi sezon sonu çok ağlayacaksınız.

Çok ah var üzerinizde yav. Bu sezon daha büyük ahlar aldınız. Mutlu olmanız imkansız.

a. bitigen olsam bu akşam yapmış olduğum hatalardan dolayı ümraniye'den özür dilerim açıklaması yaparım

Utanmaz herif.
Erol Bilecik: "Fenerbahçe, sahada ince ince doğranmıştır. Abdulkadir Bitigen´in yönetimi kabul edilebilir değildir. Hakemin yaptığı tutum, kabul edilebilir değil."

Erol Bilecik: "Pozisyonlar incelendiğinde, tüm kamuoyu gerçekle kavuşacak. Hocamıza teşekkür ediyoruz, hakemin bu tutumuna rağmen maçı aldığımız için mutluyuz."

Aciklayin lan. Var kayitlarini aciklayin kamuoyu kavussun gerceklere. Bu herif yuzsuz ya. Yuzune tukurseler yarabbim sukur diyecek.

1674503972017.png

Erol sana bilezik gibi geçireyim. Sosyal medyada yazmışlar. Ben yazmadım!!!

söz gümüşse sükut ALTUN'dur diyelim

sonunuz geldi,konusmaya devam edin

Geri
Üst Alt