Fenerbahçe Başkanlık Seçimi | Aziz Yıldırım Destek Başlığı

Seçimi Kim Kazanır

• Kullanılan toplam oy
    63
  • Anket kapatılmış .
Gündemi geren bir hırb :mad::mad:

1313.jpg

Ali Koç sonrası Fenerbahçe başarısızlığı ile daha çok eğleneceksiniz ama farkında değilsiniz.

cehennem donana kadar aziz yıldırım
DZHukMsW0AE8V2j.jpg

DE7r5_mXoAAeiAg.jpg

Aziz Yıldırım'ın başkan olmasını istiyoruz Galatasaraylılar olarak, yalnız ben hiç ihtimal vermiyorum Aziz'in kongreyi kazanmasına. Bir kere rakibi çok güçlü. Olabilecek en güçlü aday. Taraftarın %95'inin desteklediği bir isim. Aziz Yıldırım ise artık kulübe verebileceği hiçbir şey kalmamış, taraftarın nefret ettiği bir isim. Başkanı taraftar değil kongre üyeleri seçecek diyeceksiniz ama ben de şöyle düşünüyorum. Sonuçta orada oy verecek adamların çok büyük kısmı senin benim gibi taraftar. Bizim kulüp gibi liseli, lisesiz olayı da yok. Menfaat için Aziz Yıldırım'a oy verenler de olacaktır tabi ama ben onların azınlıkta kalacağını düşünüyorum. Ali Koç'un seçimi rahat kazanacağını tahmin ediyorum.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aziz baskanimiz yine fark atarak kazanacaktir.

taraftarız biz
çekeriz cefa
aziz başkan
bizi bırakma

Aziz Yıldırım daha önce bir basın toplantısında tarfatara "Kafamı kızdırmayın 10 sene daha bırakmam, aday olurum seçilirimde ha" demişti. Aynen dediği gibi olacak seçilecek 10 sene daha bırakmayacak, paralı köpekler kafasını çok kızdırdılar çünkü. Aziz Yıldırım kaybedeceği seçime aday olmaz bulur bir katakullesini. 97 yılında 1 oy farkla seçilmesinde bile bir katakulle yoksa adam değilim.

sandığa giderken şerefinizi‚ aklınızı ve vicdanınızı yanınızda götürmeyi unutmayın.

- "şampiyonluk çok mu önemli‚ şampiyon olmasak ne olur" sozu aslinda fenerbahcenin buyuklugu, kupalarla olculmez lafinin su goturmez gercekligidir.

- "beni kızdırmasınlar 10 sene daha bırakmam" tehdidini bjk ve biz galatasaraylilara soyledigini unutmayın.

- "bu sene şampiyonlar ligine gidemediğimiz son sene olacak" sözünden sonra euroleague i kazandigimizi unutmayin.

- 3 sene üst üste şampiyonluk sözü verip‚ bu sözü sebebiyle hapis yattigini unutmayin.

- "beşiktaşın çocuğu aziz yıldırım" tezahuratlarını unutmayın.. futbola baris getirdi..

- galatasaraylıların "aziz başkan bizi bırakma" tezahuratlarını unutmayın. Futbola hem baris hemde fenere olan nefreti yok etti

- Alex‚Ersun Yanal‚ Zico´ gibi nice transferleri unutmayin..

- bursa şampiyonluğundaki yanlış anons rezaleti ile dunya basininda bedava reklam yaptigimizi unutmayin.

- kadıköyde Galatasaraya yenilemem rekorunu unutmayın

- şampiyonlar liginde sıfır çektiğimizi ama 60 yil boyunca yenilmeyen unitedi bolicin golu ile yendigimizi

- pendikte ve vardar da fenerbahcenin buyuklugunu goren oyuncularin, transfer edilri miyim umudu ile canla basla top oynadigini unutmayin

- kupalara degil belki ama sayısız cikilan finalleri unutmayın

- forması orjinal değil diye azarlanan taraftarları unutmayın (giden fenerimizin paralari)

- Alex´e kufur etti diye azarlanan kadın ve çocuk taraftarlarımızı unutmayın

- En mutlu günümüzde fetocu taraftarlara "paralı köpekler" diye bağıracak kadar vatani savunma askini unutmayın

- "aday olan erkek gibi çıkıp adayım desin" diye esip gürleyip‚ adam gibi aday olan Ali Koç´u (oylari) bölücülükle suçladigini unutmayın

- "aykut bu kapıdan içeri giremez" lafını deyip sirf fenerin menfaati icin lafi yuttugunu unutmayın

- cas'a haklarimizi savunmak icin namus davasi actigini unutmayin

- bizi şikeyle itham eden Mehmet Ali Aydınların reklamını, yine fenerin menfaatleri icin göğsümüzde taşıttırdığını unutmayın.

- Kadlece‚ Guizaya‚ Mehmet Topuza‚ Krasice‚ Serdar Kesimala‚ sakat olduğu bilinerek alınan Van Persie´ye ve nicelerine kendi cebinden cikarip verdigi milyon dolarları unutmayın.

- Fenerbahçe´ye küfür eden İsmail Köybaşı´ya‚ Tümer´e; taraftarını döven Fatih Akyel´e bu camiada kaptanlık pazubandı taktırarak fenerli yaptirdigini unutmayin.

- Başta Topuk yaylası olmak üzere Fenerbahçe´ye 3 kuruş koy/ milyon eurolari gotur beton projelerini unutmayın ( Şükrü Saraçoğlu ve Basket salonu hariç )

- 3. büyük beşiktaşın bile bize kiskanarak bakacak hale geldiğini unutmayın

- Mhk´da‚ Tff´de senelerdir çatır çatır hakkimizi yedigini unutmayın

- Medyadaki hakaretlerin ve Fenerbahçe düşmanlığının tavan yaptigini unutmayın

- Liyakata göre değil Aziz Yıldırım´a biat´a göre iş verildiği için senelerdir Kemallettin‚ Müjdat‚ Saffet‚ Hasan Çetinkaya gibi isimlere ekmek icin cocuklari dahil 7 sulalesini fenerli yaptigini unutmayın.

- sandığa giderken şerefinizi‚ aklınızı ve vicdanınızı yanınızda götürmeyi unutmayın.

Unutmayın‚ bizim için Aziz yildirim olan Fenerbahçe´dir !

Kafa açma Dorukçuğum, canımın içi.

Vay be reis.. Büyük mavi adamlar gibi konuşuyorsun, tanıdım ben bu ağzı..

Sen değişmezsin demiştik ama değişmişsin canımın içi :(:(

Açıkçası nasıl bir ağızla dediğimi ben de anlamadım. Sen ne anladın merak ettim? Gayet açık bir ironisiz bir sözdü. Aziz Yıldırım güzellemeleri yapma kısacası canım ciğerim :)

Valla bu sefer bana da aziz kaybedicek gibi geliyor.

Ne yapalim. Kurban bayrami yaklasiyor hepberaber birlesip biraz da Koç a gireriz bu seferde ! ;)

Geri
Üst Alt