Fenerbahçe Başkanlık Seçimi | Saran Kazandı

Kimin başkan olması bizim için daha iyi olur

• Saran

• Koç

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Muhalefeti desteklemiyorsan iktidarı destekliyorsundur. Azizin basin sözcüsü mahmut, aliyi övüp sarani yererek bunu resmiyete döktü.

İki tarafı da desteklemiyorum diye açıklama yaptı.

Mahmut ve diğer yardımcılarının açıklamaya bakarsak belli bence, yenisi almaya geliyor diyerek bence tarafını belli etti. Açık açık Ali Koç destekliyorum demez zaten

Seçim bu dönemde gereksiz demek bile mevcut yönetim devam etsin demek

temmuz ayındaki imza olayından beri ,yalı bey tv tv dolasıyor en sonda tffye gitmiş saran aleyhıne,yani çok rahat olsa bu denli gergın olmazdı

450 milyon Euro borç açıkladılar birde Mayıs itibari ile şimdi cobaniden gelen parayı bilancoya yansıtıp harcadıkları o şekilde kapatmaya caliscaklar

Işin özü cobaniden gelen parayı bu yaz yediler
Kerem Assensio Skriniar Nene Alvarez Ederson Morunhio filan derken doğru rakamları açıklasalar fazlasını yediler

Ali Koç giderse bunlar maaş ödeyemez batar ama saranin kazanması zor

Fırıldak Ali denen gözü dönmüş, ruh hastası oligark kaybetsin istiyorum. Diğer adayın zihniyeti çok mu temiz? Değil tabi ki ama o koltuktan kalkmaktan bu kadar korkmasının sebepleri açığa çıksın istiyorum. Fb'yi nasıl batırdığı açığa çıksın istiyorum. Saadettin, kendini kurtarmak için o usulsüzlükleri açığa çıkarmaya mecbur kalacaktır diye tahmin ediyorum. O yüzden Ali kaybeder umarım ama zor gibi.

kimin baskan olmasi bizim icin daha iyi olur
Ali Koc basarisiz olsa da tecrubelesti , Saran´da gelirse yeni oldugu icin acaba Ali Koc´un ilk geldigi zamanlar gibi olur diye dusundugum icin
Saran´in baskan olmasi bizim icin daha iyi olur gibi mi geliyor ama emin degilim tam bilmiyorum nasil biri oldugunu

Hangisi başkan olursa olsun ikisinden de bir halt olmaz. Müsterih olunuz. Sadettin de en az Ali kadar boş adam.

kimin baskan olmasi bizim icin daha iyi olur
Ali Koc basarisiz olsa da tecrubelesti , Saran´da gelirse yeni oldugu icin acaba Ali Koc´un ilk geldigi zamanlar gibi olur diye dusundugum icin
Saran´in baskan olmasi bizim icin daha iyi olur gibi mi geliyor ama emin degilim tam bilmiyorum nasil biri oldugunu

Bizim için her açıdan Saran daha iyi olur.
Koç bir defa başta medya ile anadolu takımları olmak üzere TFF ile MHK'yi de tesir altına aldı ve bu düzen kolay kolay değişmez.
Aynı değişim Yıldırım'dan Koç'a geçişte olmuştu ve Koç bu hükümdarlığı elde edene kadar 3-4 yıl kaybetmişti.
Saran da bu ülkenin insanı değil belki sonraları bu tahakküme ulaşır ama ilk 2-3 yıl kesinlikle kırılgan ve herkesin dokunabildiği bir Fenerbahçe olur.

Bunun yanında ortamın yumuşaması ve terörizan haraketlerin son bulması içinde Koç'un gidip tüm kamuoyunun rahatlaması çok iyi olur.

Deliler şurası toplandı mı?!

Akira Kurosawa Samurai Movie GIF by Turner Classic Movies

aknin yapmadığı şike şaibe kalmadı 2-3 senedir siz manyak mısınız yaw tabi ki sado seçilsin
Yalı gittiği anda payroll iptal. Başta federasyon ve mhk olmak üzere dizayn ettiği bütün kurumlar boşa düşecek. Bizim için de çok önemli gitmesi. Bu futbol teröristine şampiyonluk kaptırmamak için her sezon ortasından itibaren konsolide olup problemleri halı altına süpürüyoruz.

Geri
Üst Alt