Fenerbahçe Başkanlık Seçimi | Saran Kazandı

Kimin başkan olması bizim için daha iyi olur

• Saran

• Koç

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
bu stevenin mali gücü aliyle kiyaslarsak nedir?
Saran gibi adamlardan lider çıkmaz. İyi bir yardımcı olur. Fener ve Beşiktaş için lider başkan şart. Ali Koç da lider değildi. O yüzden o kadar güce rağmen başarısız oldu.

Galatasaray'da ise lider başkana gerek olmuyor. İşini iyi yapan mütevazı birisi yeterli.

smallville reis
1758477208075.webp

Ali Koç, Sadettin Saran'ın locasına giderek tebrik etti.

Patolojik Ali, İrfan Can Eğribayat'a kafayı takar mı şimdi. Katkısı oldu baya gitmesine.
Benzer noktaya gelecektim.

Alanya macini almis olsalardi, secimi kazanir miydi diye?

Gercekten oyleyse, seviyeleri bu kadar dusuk argumanlar uzerine oy vermekse gercekten bir cacik olmaz bunlarin camiasindan.

Sonuc acikcasi endise verici, ben daha buyuk fark bekliyordum. %51-49 saglikli degil pek.

Umarim daha da birbirlerine girerler.

Mahfolmalari lazim once. O zamana kadar rakip gormeyecegim, azami saygiyi duymayacagim.

Evet bu sonucla Galatasarayimizin dördüncü sampyionlugu hayirli olsun, sampyionluk yüzde 90 cepte, yüzde 10 kismi ise ligde süpriz bir sampiyon cikmasi(besiktas,trabzon,anadolu takimi) neden derseniz, Saran baskan olup Fener sampiyon olsa, demezlermi gercekten bütün lanet Ali Koc yüzündenmis diye, Ali Kaptan buna izin verirmi sizce? Böyle bir damga yemek istermi? Onun istedi, Saranin ilk senesinde acik ara bir Galatasaray sampyionlugu görmek olacaktir, maddi manevi elinden geleni yapacaktir fenerin yolunu kesmek icin. Fener bu secim sonunucundan sonra kendini kaosun icinde bulacak. Evet cok eglenceli bir sezon bizi bekliyor.

Geri
Üst Alt