Fenerbahçe Başkanlık Seçimi | Saran Kazandı

Kimin başkan olması bizim için daha iyi olur

• Saran

• Koç

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Saran kazanmalı, bu deli derhal toplumdan uzaklaştırılmalı

Bir insan kitlesinin bu denli bir deliliğe daha fazla onay vermeyeceğini düşünüyorum, düşünmek istiyorum
Koç yine kazanır heralde. Akıl hocaları kendi taktiklerini öğrettiklerine göre seçimin ayarını çekmişlerdir diye düşünüyorum. Müdahale olmuştur. Bahçelinin falan kapısını boşuna aşındırmamıştır.

Ali Koç: "Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağız. Bunu yaparken de yapıyı, trolleri, karanlık elleri, Fenerbahçe'ye saldırmayı rant kapısı haline getirenleri, vura vura, kıra kıra, şampiyon olacağız."

1758386047738.webp

Bu kez gidici gibi görünüyor doğrudur amma ve lakin siz bu camianın aptallığını çok küçümsüyorsunuz. Yine çıkıp kazanırsa şaşırmam. 6 yıl 0 kupa ile sadece futbolcuların sarhoş çıktığı G.Saray maçını kazandı diye "Gitme sana muhtacım" çektiler. Onu yapabilen bir kongre, yarın yine bu ruh hastasını seçebilir, şaşırmam.

kendisinin yaptığı 15 bin yeni üye ve "ağzımızın tadı bozulmasın" gibi takılan fb kongre üyeleri ile ali koç yine seçilir bence

Yalı seçilirse - fb taraftarının nefret ettiği başarısız aday seçilmiş olur. Sürekli gergin ve odaktan uzak, kaotik takılırlar. Sene sonu bir daha seçim olur.

Sado seçilirse - Yalı bunı hazmedemez ve özellikle TFF ve MHK'da kurduğu yapıyı tersine işletir ve fb ile malı olarak uğraşır. Amatör branşlara kadar maddi kaos olur.

İki uç da boklu değnek yani kısacası.

Koç kazanır bence, Saran'ın kazanması daha hayırlı bizim için ama. Saran kazanırsa görev süresini tamamlamadan seçime giderler.

Koc'un gitmesi durumunda mali tablolarini cok merak ediyorum. Saran gelse de gene basari gelmez bunlara.

Geri
Üst Alt