Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fark çok olacak gibi aziz gibi bırakıp gidebilirMasum bir sandik gunu beklemiyorum, 3 4 kere tekrar sayilabilir valla.
Boyle adamlar sessiz sedasiz birakamaz koltuklarini. Katakulli banko.
Birinciyi yapıp birde üzerine bakın size yapı var dedim beni secmediniz yapının istediğini verdiniz diye açıklamalar yapar bir sonraki başkanlık seçimine bir daha aday olur.Yalı seçilirse - fb taraftarının nefret ettiği başarısız aday seçilmiş olur. Sürekli gergin ve odaktan uzak, kaotik takılırlar. Sene sonu bir daha seçim olur.
Sado seçilirse - Yalı bunı hazmedemez ve özellikle TFF ve MHK'da kurduğu yapıyı tersine işletir ve fb ile malı olarak uğraşır. Amatör branşlara kadar maddi kaos olur.
İki uç da boklu değnek yani kısacası.
Emin degilim ya, salak salak isler olabilir. Bu adamin spor amaci haricinde bir suru gundemi var gibi geliyor arkaplanda. Buna siyasi isler de dahil.Fark çok olacak gibi aziz gibi bırakıp gidebilir
başkanıma kumpas var
Hic ihtimal yok ,adamin sivilde baska bir eglencesi yok,boşa düşse ne yapacak ,babası ağabeyi gibi keyif yapan biriside degilBu seçim kötü oldu.
Bu sene şampiyon olsak yazın giderdi.
Şimdi daha yeni seçim oldu diye en az 1 sene daha kalır
Onlarınki ali ile alakalı değil ezelden beridir öyle. Kasımpaşa ve karagümrük fb'lilerin çok olduğu semtleryarın kasımpaşa yatmayabilir ali kaybederse :d
yarın kasımpaşa yatmayabilir ali kaybederse :d
Bunların seçim yarın 9-10 gibi başlamıyor mu? Bu ne alaka?
Bunların seçim yarın 9-10 gibi başlamıyor mu? Bu ne alaka?
Paşa ezelden bağlıdır fenerine şahıs ayırt etmez yer 5 tane golünüyarın kasımpaşa yatmayabilir ali kaybederse :d