Fatih Yalçınkaya
Sarı Üye
- 20 Mayıs 2015
- 958
- 310
- 933
her türlü toplayamaz bunlar en az 2 yıl kım gelırse gelsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kacta secım dostum bakıyorum cok ateşli takiptesinyarın kasımpaşa yatmayabilir ali kaybederse :d
sabah 7de yoğurtçu parkında olacağım seçimin nabzını tutmak içinkacta secım dostum bakıyorum cok ateşli takiptesin
inşallah ordayızsabah 7de yoğurtçu parkında olacağım
bıraktırmazlar ne demek ya yarın az oy alırsa gidecek işte napacak koltuğa mı yapışacakÇok para bağladı bıraktırmazlar buradan. Fbnin yarısını üstüne yapmadıysa hiç bişey bilmiyorum. 1 tane bile şampiyonluğu yok herifin koc holdingin prestiji için o 1 şampiyonluğu almadan bıraktırmazlar.
Yarın bi dolap dönebilir kongre üyelerinin evlerine birer kapalı zarf.bıraktırmazlar ne demek ya yarın az oy alırsa gidecek işte napacak koltuğa mı yapışacak
sandıga sahıp çıkalımyarın sandık gorevlısıyız allahın ıznıyle
@Feramuz Kayalar 2000 tl karsılıgında sandık gorevlısı olmus rezıllıgı bak gslı bıdesandıga sahıp çıkalım
feramuzum içeride@Feramuz Kayalar 2000 tl karsılıgında sandık gorevlısı olmus rezıllıgı bak gslı bıde
Sadettin pek naifKalırsa mı daha iyi, giderse mi?
Kalırsa daha fazla Ali Koç yönetimi olacak, bu adam varken rahat rahat şampiyon oluruz ve üstüne Fenerbahçe para yakmaya devam eder. Giderse Saran gelecek ama Ali Koç yıldan yıla yaptığı bütün kontratları çekecek. Taşınmazların satışını da bloke ettiler. Yani Fenerbahçe ister istemez küçülmeye gidecek. İki türlü de biz kazanıyoruz.Kalırsa mı daha iyi, giderse mi?