Fenerbahçe, Beşiktaş, Sivas ve Eskişehir Küme Düşecek

Cok bekleriz duser diye. Bence yargitay karari yasa degisikligi ile bozulacak. Yeniden yargilanmanin onu acilacak. Yargilayip yeniden aklayacaklar feneri yerel secimlerden once. Kararin simdi aciklanmasida tamamen gundemi degistirmek bence. Oyun oynaniyor oyun....

Cok bekleriz duser diye. Bence yargitay karari yasa degisikligi ile bozulacak. Yeniden yargilanmanin onu acilacak. Yargilayip yeniden aklayacaklar feneri yerel secimlerden once. Kararin simdi aciklanmasida tamamen gundemi degistirmek bence. Oyun oynaniyor oyun....

:disgust:antudaki yorumlara benzemiş.tvdeki avukatları dinleseydin keşke.şike için dava yeniden görülmez dendi.

4 büyükler.

Düşeceklerini sanmıyorum.Tff başkanı ben Beşiktaş başkanıyken şike yaptım diye kendı takımını düşürür mü herşeyden önce.

Şikeciler olarak bundan 100 yıl sonra da anılacaklar. düşmeleri lazım ama bu bile benim için yeterli.

3 yıl süreyle, sene başı takım başına -18'şer puan silme ve hakem desteği vermemek şartıyla, böyle bir ceza da kabul edilebilir.

ya tffden bekleyen kim?martta 11 maddelik eylem planı onaylanacak.düşecekler işte.

bu TFF asla düşürmez. çok sıkışırsa son çare olarak kaçacaktır

Burası Türkiye

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri
Üst Alt