Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü'nün Bonservisini Aldı

Kötü stoper değil, yaşı daha 28 ve yerli oyuncu. Bonservis abartı ama iş yapar.

Bunlarin eziklligi de efsane. Yok biz istemisiz de daha cok teklif etmisiz de kabul etmemis.

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü’nün transferi konusunda görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü’nün transferi konusunda görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü ile 3+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Profesyonel futbolcu Çağlar Söyüncü'nün transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır.

Club Atletico de Madrid kulübüne toplam transfer bedeli olan 8.500.000 Avro 4 sene içerisinde 7 taksitle ödenecektir.

FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri taraflarca yarı yarıya paylaşılacaktır.

Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.

bonuslari yazmamislar ama 1.5 milyon euro'da bonus var.

Mourinho: "Çok mutluyum. Başkanımıza da teşekkür ediyorum çünkü kalmasını istediğim oyunculardan bir tanesiydi. Çağlar’ın da oyuncu olarak çok sevdiğim, çok hoşuma giden özellikleri var. Daha önce de kendisi kalmak istediğini belirtmişti. Biz kulüpte kalmak isteyen, kulübe bağlılığı olan oyuncuların her zaman Takımımızda olmasını isteriz ki ben Fenerbahçe’ye gelmeden önce kendisiyle Roma’da çalıştığım dönemde ilgilenmiştim, onu takıma katmak istemiştim fakat bu mümkün olmadı. O, benim neler istediğimi biliyor, ben de onun neler istediğini çok iyi biliyorum. O burayı çok seviyor ve buraya kalıcı olarak transfer olmak istedi. Atletico Madrid’in pek çok opsiyonu vardı ama Kulübümüz gerçekten çok iyi bir iş çıkarttı. Çağlar da burada kalmak için çok uğraştı. Yarın bizimle Avusturya’ya gelecek. Avusturya’da geçireceğimiz kamp bizler için çok önemli çünkü Avrupa Şampiyonası’nda da çok fazla oyuncumuz var. Kendisi de sakatlığı sebebiyle Avrupa Şampiyonası’na katılamamıştı. Dolayısıyla yarın bizlerle birlikte çalışmalara başlayacak. Bizim için çok önemli olacak."

Geri
Üst Alt