Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü'yü Kiraladı

Stoperbahçesi.

çağlara sevinen adamların futbolu ne kadar takip ettiği belli oldu :d bırak atleticoyu leicester da sözleşme uzatmadı diye yarım sezon top değmedi ayağına, milli takımda zaten poşet oldu atleticoda kasap olup fenere yarım sezon 2 milyona çaktılar helal olsun

Atleticonun iki mac oynatip bundan bir bok olmaz diyerek maaşından kurtulmak icin fenere kiraladığı topçudan ne beklenebilir.

Çağlar Söyüncü: "Burada olmaktan dolayı mutluluk ve heyecan duyuyorum. Bir an önce takıma katılmak istiyorum ve elimden geleni yapıp, takıma ve camiama yardım etmek istiyorum. Kulübümüzün de benim de hedeflerim şampiyonluk ve kupalar kazanmak. Zaten buraya beni bağlayan da bu oldu. Güzel bir takımımız var. Sabırsızlıkla aralarına katılmayı bekliyorum. Süper Lig’de de ilk deneyimim olacak. Bunun için de ayrıca heyecanlıyım."

sen o kadar para eder misin çağlar dememiş mi ? hahaha. istediği kadar milli takıma girsinler aponun yanında hepsi çöp

Bonucci,Serdar,Djiku,Becao,Çağlar,Osterwolde 6 tane stoperleri var şampiyonluk için basmadıkları tuş kalmadı :d

İnanılmaz kötü kadro planlamaları var. Önceki sezonlarda takım santrafordan geçilmiyordu. 6-7 tane yabancı santraforları vardı, şimdi de buldukları stopere gel diyorlar.

Şey değil mi bu ya?

Ermenistan ve Japonya maçlarında oynadığı için herkesin sövdüğü stoper.

Takımda 5. Stoperin milli takımdaki yedeğini alıp oynama garantisi vermek de anca Fenerbahçe’ye yakışırdı.

An itibariyle Samet’in yedeği. Samet de Becao, Djiku, Osterwolde, Serdar Aziz’in yedeğiydi. Bu nasıl döngü lan.

2 milyon euro 5 aylığına...
maaşının yarısınıda fener ödeyecekmiş...
mmmmmmm tertemiz söğüşşşş.

GFHUSOxX0AAk1_w

Merihten daha boktan bir kariyer planı yaptı. Salak lecister cityde yatmasıyla kariyeri hic oldu.

Hiçbiri bir Arda Turan çeyreğini bırak, kırıntısı olamadı. Ne kadar sıkı disiplin altından çıkarsan çık, bir noktadan sonra Türk futbolcuların çoğunluğu bir tarafını dağıtıyor. Rezalet kariyer yönetimleri, fecaat kariyer planlamaları. Sonra neden tercih edilmiyorlar. Güler de pek farklı olmayacak. Yok kiralanmak istemiyormuş da falan falan daha bu yaşta Madrid'e dayatmalar.

Geri
Üst Alt