Fenerbahçe, Caner Erkin ve Gökhan Gönül ile Anlaştı

Sizlere Ali Koç’tan bir şey olmaz demiştim.

Fener’i ben yönetsem bir Galatasaray’lı olarak Ve çaktırmadan zarar vermeye kalksam bu kadar ileri gitmezdim herhalde...

Babam fanatik bir adam olup da biz evlatlarını da fbli yapaydı bu kadar kahrın üstüne şu haberler harakiri yapardım. Thanx dad

adamın yüzüne para atıyorlar geri dönüyor

futbolcu profesyonel olmalı ama karaktersizlik bu da

Hahadhasasdadasasdad, Ulan dünyanın en iyi başkanı be. Adam geldi Fener'in en iyi 3 Brezilyalı topçusunu satıp 15 tane işe yaramazı kadroya katıp enkaz oluşturdu son anda kümede kaldılar, Sonra gitti Galatasaray'a maaş yükü olan sakat işe yaramaz Serdar ve Tolga'yı transfer etti bizi maaş yükünden kurtardı. Gitti nargileci Kruse ve emekli Rami'ye milyonlarca € maaş verdi ikiside sıfır katkı ve tonla tazminat ile ayrıldı. Teknik direktör olarak Cocu'yu getirdi tazminatı verip yolladı Ersun'u getirdi tazminatı ödeyip yolladı takımı Emre ve Volkan'ın çiftliği haline getirdi. Futboldaki mükemmel başarılarına Ligi ve Avrupayı domine eden basketbol takımındada sürdürdü ve Obradovic'i kovdu. Bunların son perdesi olarakta 5-6 yıl önce ellerinde tutamadıkları şuanda ise kadayıf kıvamına gelmiş iki topçuya kontrat verip yine en büyük eğlence Fenev dedirtti.

Son düzenleme:
Gehsjsju daha Altı ay önce adamlara ana avrat sövüyolardı şimdi tekrardan alkışlıcaklar mı🤣🤣🤣

Bunlar ne omurgasız bir takım oldular böyle. Seneye taç için bile hakeme söver bunlar sahada.

Durun bakalim Volkan ve Emre hangi eski takim arkadaslarini daha geri getirecekler

ülke değil sirk götündeki kıllar ağarmış gökhan ile canere para saç 18 yaşındaki çocuklar sıra beklesin türk futbolunu kurtaracak gelişmeler bunlar. Elin gavuru gelip senin 2.liginden topcu çıkarsın şimdi almaya kalksan paran herkesin sen git 35 yasında topcu al.

Altay
Gökhan.. Ömer Toprak.. Serdar Aziz.. Caner

Gustavo ve Vedat Hariç komple yerli kuracaklar takımı 😀

Ali Koç gerçekten felaket.. Hala bu adamı gelecekleri olarak görenler var. İnanan insanları görünce gerçekten acıyorum. Bu kafayla bir 7 sene daha kupa göremezler.

Nasıl karakter noksanı olmak lazım ki kendilerinden kaçarak Beşiktaş'a giden adamlarla tekrar oturup anlaşıyorlar. Futbolcuları geçtim nasıl bir mideniz var sizin? Bu leş oğlu leşlerle bir şey olmayacağını hala anlamamışlar. Gökhan Gönül ve Caner'in Avrupa seviyesinde nasıl hoşaf olduklarını gördük. Bunlar milli takımda olmadığından beri dengeli bir savunmamız var. Kavga çıkarmaktan başka bir meziyeti olmaz bunların. Çete başı Emre-Volkan, posası çıkmış Caner ve Gökhan. Vizyoner Ali Koç bir de Aurelio'yu getirdi.

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt