Fenerbahçe, Caner'le Yeniden Anlaştı

küme de çok maç kazandırır fenere

Hayırlı olsun kendisine tff 2. lig kırmızı grup şampiyonluk yolunda başarılar dilerim.

Klasik senaryo ne bizim ne İnter'in falan ilgilendiğini sanmıyorum en son Fenerbahçe'yle anlaşacağı belliydi zaten.

Bizi rezil ettiler resmen fenerliler cok fena dalga geciyorlar.Nedir bu her sene bir rezil olmak zorunda miyiz alamayacagin adama neden teklif goturuyorsun Al iste simdi mutludur baskan.

"prensipte anlasip sözlesme detaylari belli olunca" ne demek? :DD

sözlesme sartlari belli olmadan nasil prensipte anlasiyorlar enteresan :)

herhalde caner "paranin önemi yok ben fenev'de kalmak istiyorum" demis olmali :)

aciklamayi yapan kafasi iyi galiba :)

Bizi rezil ettiler resmen fenerliler cok fena dalga geciyorlar.Nedir bu her sene bir rezil olmak zorunda miyiz alamayacagin adama neden teklif goturuyorsun Al iste simdi mutludur baskan.

şu kuşu banlayın artık ya.ötüyo ötüyo..ulan şike mi yaptık da biz rezil olduk kuş?ayrıca GS caneri istemedi.kendi medyanızın her yazdığına inanacak kadar aptalsınız siz fenerliler.
fenerbah%C3%A7e-ye-2-art%C4%B1-1-y%C4%B1l-men-cezas%C4%B1-verilmesi_465991.jpg
bunun tadına bakacaksınız çok yakında.

Yıllık 1.8 milyon euro almış .

Bizim burak ve selçuk 3 milyon yuhhhhhhjhhj

Oh be caner'in bize gelmesini isteyenler o şerefsiz yerde adam tekmelerken küfürler savururken agızlarını acmasınlar mümkünse

AHAHAHHAHAHAHAHA LAn amrabat hamit sneijder için köpek oldunuz serefsiz şikeciler, nasıl evire çevire koyduk arenada :))))))) Geçen mahallede kücük bir cocuk fenerliyim dedi, digeri de şikeciler bizle oynayamaz diyip çocugu oyuna almadı. Babadan oğula ŞİKECİ KALACAKSINIZ.

Geri
Üst Alt