Fenerbahçe, Caner'le Yeniden Anlaştı

berkay-izmirli_7041939-60760_640x360.jpg

Caner'i isteyenler Berkay diyip dalga geçmeyin, küçük duruma düşüyorsunuz.

Quşu yoldunuz mu

Hani bize geliyordu. Bak şimdi üzüntümden kahroldum

ad0djbg_460sa.gif

Yönetimde bir Empak olmadığı için atılmadı kuşkusuz.

Tap

Berkay, canerin parasini simdi rahat rahat yer hihi

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk

Caner'in menajeri aptalin tekiymis. 1.8 milyon euro gibi komik bir rakama imza attirmis oyuncusuna. Caner gibi bu sezonun en iyi yerli oyuncusu 2.5 milyon istese yeridir, mecburen vereceklerdi.

Caner tam bir beyinsiz, futbolunu bu kadar geliştirmişken ve yurtdışı teklifleri doğru ise burada kalması tam bir salaklık. Alacağı para da komedi. Feda demiş, ne adamlar ne paralar kazanıyor. :D

Yenge İstanbul'u seviyor. Caner top pesinde kossun, özellikle mac günler :D

Caner'in menajeri aptalin tekiymis. 1.8 milyon euro gibi komik bir rakama imza attirmis oyuncusuna. Caner gibi bu sezonun en iyi yerli oyuncusu 2.5 milyon istese yeridir, mecburen vereceklerdi.

valla 1.8 m euro'dan imza attırmıslarsa büyük basarıdır. bizim hamit'e verdigimiz ücret aklıma geldikce sinirlenmemek elde degil. ücret konusudna cok uctuk. fb ile aramızda rahat bi 10 m euro yıllık maas farkı var.

birde benim anlamadıgım bu sezon düsüs icinde olan ve sözlesmeleri devam eden selcuk ile burak'ın yıllıkları neden artırıldı ?? adam sözlesmesi biten en iyi oyuncusuna 2 m euro bile vermiyor, biz cuvalla sacıyoruzz..

İlk ismin M harfi ile mi başlıyor ?

Kardesim bak Ben Galatasarayliyim Beni sen anlamiyorsun gelip yorum yapiyorsun Kardesim Forumdan attirmak senin hosuna mi gidecek ben 6 aydan bu forumda takipciyim fenerliysem ne isim olur burada hey Allahim ya.Zamanimi burada harcayacakolmazdim kardes bunu anlamani isterim.

Şimdi buna sözleşme imzalattılar. Bize bonservis ile haşırt diye geçirmesinler.?

Geri
Üst Alt