Haber Fenerbahçe, Diego Carlos'u 12 Milyon Euro Karşılığında Bitirdi

O kiralik geliyormus ama zorunlu satin alma maddesiyle galiba, sanirim PSG'ye de bonservis parasi odenmeyecek bizim Ziyech'i transfer ettigimiz anlasmaya benziyor galiba. Oyuncunun neredeyse tum maasini karsilayacaklar, ondan sonra da senelik 7 milyon euro maas alacakmis.
yıllık bütçe diye bakarsak 2 stopere yıllık 11 M euro ödeme...daha ellerindeki sakat olanlar var , çağlarda iyi alıyor.

maşallah valla ya. Zorunlu bonservis ve kiralık kısmını biliyordumda işte onuda 12M üzerine koyacaktım.

bonsrvis 10-15 aralığı şu anki piyasa için anormal gelmiyor bana bu arada - ama maaşlar YUH dedirtecek cinsten.

bizde de maaş bütçesi anormal bence.

yıllık bütçe diye bakarsak 2 stopere yıllık 11 M euro ödeme...daha ellerindeki sakat olanlar var , çağlarda iyi alıyor.

maşallah valla ya. Zorunlu bonservis ve kiralık kısmını biliyordumda işte onuda 12M üzerine koyacaktım.

bonsrvis 10-15 aralığı şu anki piyasa için anormal gelmiyor bana bu arada - ama maaşlar YUH dedirtecek cinsten.

bizde de maaş bütçesi anormal bence.
Onlarin maas butcesi bizimkinden yuksek suan. Tam rakamlari bilmiyorum ezbere konusmus olmayim.

Fifa stoperi lan bu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Skriniar'ın PSG'yle 3.5 sene daha kontratı var. 10 m aldığı yerden o kontratı bırakıp 7 milyona Fener'e imza atmasına kimse inanmaz.

€13m bons
€4m maas
3.5 sene sozlesme

total maliyet €36.33m
degecek biri degil

Fb bu paralari harcamak zorunda yoksa bu oyunculari getiremezler
Bundan iyisi de gelmezdi zaten, Skriniar Carlos falan bunlar Fb icin alabilecekleri en iyi seviyede oyuncular

yalniz su acidan sacma oldu, savunmayi onde kurmani saglayacak adamlar degiller bunlar
cunku hizli degiller, hatta Skriniar'in teknigi bile zayif

yine de tank gibi adamlar o yuzden ligde acayip is yaparlar. zaten zor gol yiyen bir takim daha da zor gol yerler artik
bizim maclarda ve Avrupa'da falan da kapanacaklar. bu adamlarla iyi kapanirsin

Skriniar'ın PSG'yle 3.5 sene daha kontratı var. 10 m aldığı yerden o kontratı bırakıp 7 milyona Fener'e imza atmasına kimse inanmaz.
Brut 10 Net 5.7 milyon euro aliyor bundan da %30 devlete vergi veriyor yani tam eline geçen 4 milyon euro.
Turkiyede vergi varmi bilmiyorum nasil oluyor.

Brut 10 Net 5.7 milyon euro aliyor bundan da %30 devlete vergi veriyor yani tam eline geçen 4 milyon euro.
Turkiyede vergi varmi bilmiyorum nasil oluyor.
O dedigin tam olarak dogru degil. Skriniar PSG'de net 9 milyon euro aliyor, brut dedigimiz maas 16 milyon euro civari hemde senelik bu para.

Mourinho, bunları " tam size göre oyun planım var " diye ikna etmiştir 🤣🤣🤣

Mourinho elinden gelse 2 kaleciyle çıkar.

Bu arada keşke saha içerisinde kaleci dışında belirlenmiş bir oyuncunun daha topa elle müdahale hakkı olsa lan. Çok acayip işler dönerdi.

Para olarak bunların 1 sıkıntısı yok.Bizim bu tarz pahalı transfer yapacak lüksümüz yok bence.Bunların hedefi Lig'de şampiyonluk arkadaşlar.Bizim de eğer hedefimiz Lig'de şampiyonluksa transfer yapmalıyız..

Fenerbahce oyununda her stoper iyi gorunur
Mesela Djiku Becao Caglar bile fena durmuyor
Bu adamlari bize ver okanball da rezil olurlar
O yuzden ha carlos gelmis ha djiku oynamis

Osimhen'inkini avuçlayacak yeni tandem hazır sanırım.

Becao gibi bir şeye benziyor

Geri
Üst Alt