Fenerbahçe Diego Ribas İle Görüşmelere Başlandığını KAP'a Bildirdi

Elinizde sneijder var diego kim? Gercekten kotulemek istemiyorum ancak 4 3 3 u iyi oynayan fenev diegoyla taktigini degistirmekzorunda kalacak yada orta sahasi cokecek 31 yasinda ne verecegi mechul..4 4 2 den snra nasil bizim sneijderle napacagimizi bilemedysek onlarda sasiracak..bizim olcan tore yabanci forvet ve defans alirsak tatava yapmadan basar geceriz

Diego 29 yasinda ...

Merhaba.

Burada bir hata yapıyorsunuz gibi geliyor bana. Diego, Arda'nın yedeği değil. Diego kimin yerine girerse girsin oyun sistemi değişiyor.

Saygılar.

Arda'nın yedeği. Maçlarda Diego'yu görmek istersen TV'den yedek kulübesini kesebilirsin.

Korktugum basima geldi, insallah alamazlar Diegoyu, benim cok begendigim bir oyuncu ... daha gecen sezon Wolfsburgda 32 mac 10 gol 7 assist yapti ...

harbiden yav bende tirstim. şampiyonlar ligini alirlar diye tirsiyorum. messinin üstünde bir herif bu. bu arada fener kaçinci torbadan giriyor ŞL.ne gubilay bey.

Merhaba.

Burada bir hata yapıyorsunuz gibi geliyor bana. Diego, Arda'nın yedeği değil. Diego kimin yerine girerse girsin oyun sistemi değişiyor.

Saygılar.

Bu söylediğin onun yedek olduğu gerçeğini değiştirmez diego yedek tir..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu forumda ne kadar çok şikeci var admiler millete ceza vereceğine şikecileri şutlasın şurdan!!!

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bu kadar paralara diego yu alicaklarina kevin kampl alsalar daha cekinirdim.

diego tamam iyi oyuncu ama asla eski gücünde degil artik wolfsburg macinda canli izledim bu sene eski temposu yok.

Diego 60 dakikalık topcudur,genelde sonradan girer.11'de basladıgı macları bitiremez.Alper veya Salih'e sans verse Fener icin daha hayırlı olurdu.Salih'i bıraksınlar bari Roma'ya.Seneye biz alalım.

Elinizde sneijder var diego kim? Gercekten kotulemek istemiyorum ancak 4 3 3 u iyi oynayan fenev diegoyla taktigini degistirmekzorunda kalacak yada orta sahasi cokecek 31 yasinda ne verecegi mechul..4 4 2 den snra nasil bizim sneijderle napacagimizi bilemedysek onlarda sasiracak..bizim olcan tore yabanci forvet ve defans alirsak tatava yapmadan basar geceriz

4-2-3-1'e döner çok zor değil..

Emenike ilerde solda Sow ortada Diego sağda Kuyt

Hepsi golcü adamlar bunlar..

Emre ile Topal ortasahayı rahatlıkla tutabilir Alper'de keza..

Bence en hazır takım gelecek sezona..

Bize dönersek..

Chedjou fazlalık

Eboue fazlalık

Hajrovic alanı öpmek lazım

Ontivero kiralık gitmesi lazım

Bruma inşallah iyi döner tek umudum

Umut yetersiz

Burak bel bağlanmaz

Hakan vasat

Telles defansı yetersiz

Koray nasıl kadroya giremez

Çok sorunlu bir kadromuz var..

Bu söylediğin onun yedek olduğu gerçeğini değiştirmez diego yedek tir..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi[/QUOTE

Sneijderde 2 sene top oynamadi ... ee ne olmus yani? Diego sezon basinda Wolfsburgda banko oynuyordu, ocak ayinda oturmus ve makine gibi isleyen ath. madride transfer olmustur ... ki zaman zamanda oynuyordu ... isterseniz ac youtube bak, barcelonaya attigi golü tekrar izle ... yok yedekmis yok oynamiyormus geciniz bunlari ... bonservisi elinde ... orta sahaya aradiklari adam diegodur ... ki forumda diego bitmis diyenler, batallaya, elanoyla, lincolne kiyasliyanlar var, burda diegoyu begenmigenler sabrinin forum konusunda, ohhh sabri reis, sabrinin futboluna mest olanlar var ...

Sneijderde 2 sene top oynamadi ... ee ne olmus yani? Diego sezon basinda Wolfsburgda banko oynuyordu, ocak ayinda oturmus ve makine gibi isleyen ath. madride transfer olmustur ... ki zaman zamanda oynuyordu ... isterseniz ac youtube bak, barcelonaya attigi golü tekrar izle ... yok yedekmis yok oynamiyormus geciniz bunlari ... bonservisi elinde ... orta sahaya aradiklari adam diegodur ... ki forumda diego bitmis diyenler, batallaya, elanoyla, lincolne kiyasliyanlar var, burda diegoyu begenmigenler sabrinin forum konusunda, ohhh sabri reis, sabrinin futboluna mest olanlar var ...

sneijderle diegonun adının yan yana anılması futbola ihanettir zamanında da alexle hagiyi kıyasladınız sonra alexi arkasına teneke bağlayarak yolladınız ayık olun şikeciler

bu malim ben diye bagiriyor. niye tutuyoruz böyle itleri burda.

yürü lan işine boş boş konuşma

Transfer hamlesine şöyle bakmak lazım fenerbahçenin gerçekten Diego'ya ihtiyacı var alır umarım alır ligin kalitesi artsın ben inşallah hayırsız olurcuları sevmem böyle de düşünmem böyle oyuncuların ihtiyacı var bu ülkenin getirebilen en iyisini getirsin..

Şu yabancı kontenjanından kurtulalım halen ülkemizi 3.dünya ülkesi görüp yabancı çöplüğüne döneceğini düşünen futbol ulemalarına kapak olsun..

Eskiden kaliteli yerliler vasat yabancılarla dolu kadrolar vardı..

Şimdi kaliteli yabancılar ve vasat yerlilerden oluşan kör topal ilerleyen kadrolarla kurulu ligimiz..

Mesela Konya maçını bile izler oldum Gekas var Djalma Hleb var diye..

Yani ligin kalitesini arttıran yabancılar dekoder sattıran yabancılar..

Lig tv'yi Türk futbolunu ayakta tutan adamlar yabancı oyuncular..

Bir kaç tane yerli sayabilirim ama 15 tane yabancı oyuncu sayabilirim bizim ligimizin çok üstünde olan..

Getirebilen gücü yeten herkes en iyi yabancıyı getirsin abi..

Şu lanet sınırlamadan böyle kurtuluruz..

Tüm taraftarlar biz iyi futbol takımı izlemek istiyoruz kaliteli takımlar görmek istiyoruz boş beleş sırf yerli diye 5 milyon €vermek istemiyoruz kulübümüzün maddi olarak zarara girmesini istemiyoruz diye tek bir ses olması gerek..

Ben bu konuya böyle bakıyorum..

Geri
Üst Alt