Fenerbahçe Diego Ribas İle Görüşmelere Başlandığını KAP'a Bildirdi

diego cok kaliteli oyuncu ama disiplinsiz ve istikrarsiz

fenev'de oynamaz sirf paralari cukkalamak icin geliyordur

senelik en az 3,5 milyon alir gelirse ki onun icin cok iyi para

zaten kariyerinin bitis noktasinda

Doğru bir transfer fener için.

Bn2L0MlCEAEgYvq.jpg

fenerin zaten iyi türk oyunculari var.. tabiki yabancilar yönelecekler

Biz ise türk oyuncular yönelmelyiiz..parasi neyse artik..

Ömer Toprak, Gökhan Inler, A. Özbiliz vs...

Hagi'den sonra Fener uzun süre Hagi'sini aramıştı. Ortegealar, Ceyhunlar vs. hep bunun arayışı idi. Sonra Alex'i buldular. Bu arada biz Alex'i aramayı denedik. Ilıcler, Lincolnler,Misimovicler hep bu arayışın parçasıydı. Şimdi tekrar ibre bize döndü. Sneijder'den sonra şimdi diğerleri Sneijderlerini aramaya başladılar!

Yahu bu dallamalar küme düşmeyecek o zaman böyle rahat rahat transfer yapabildiklerini göre...

Vay arkadaş ya...

Diego futbolcu olarak tartisilmaz bi kaliteye sahip...ve isi cidiye alirsa fenerbahce ye cok katkisi olur.

Türk Liginde Diego bence Sneijder den daha cok katki verebilir..cünkü Sneijder Sistem takim oyuncusu...Diego ise kendi basina da birseyler yapabiliyor.

Sneijder daha kaliteli elbet...ama verim acidan türk liginde..sistemislik var ise takimlarda..Diego daha iyi olabilir. Bekleyip görecez

Ama medalyanin öteki tarafi da var.. Diego disziplinis... ve asoliste bagliyor bazen... fenerbahce takimi ve camia... bu oyunculari iyi yönetemiyor cogunlukla...

Ya..bomba gibi kati verecek...ya da sadece gazetelerde duyulcak "Sok Sok SOk Diego " haberler ile kendisindne bas edecek

Tabi canım bizim takım bu sene maşallah makine gibi top oynadığı için performansı böyle sneijderin ya bizimkiler kötü olsaydı ne yapardı eğer sneijder olmasaydı avrupa kupalarina katılma mücadelesi yapıyor olurduk şu an

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimi alacaksın ki? 5+3 olacak seneye. Elindeki yerliler zaten alabileceklerinin en iyilerinden, bunların dışında üç beş adam var onları almak için de inanılmaz paralar harcaman gerek. Mali durum da ortadayken çok bişey beklemiyorum bu transfer döneminde ben.

Aynen milletin UEFA'nın 2 yıl teftiş olayından haberi yok sanırım. Büyük kadro revizyonu yapabilecek kadar bütçe ayırmamız çok zor...Bazı futbolcuları gönderip,bazı eklemeler yapıp eldekilerden maksimum fayda sağlamak zorundayız. Öyle eksantrik şeyler olmaz yani, çoğu kişi 10-15 milyon eurolarda uçmuş da...

Sneijder ile Diego'yu mukayese etmek??? Wesley Sneijder'den bahsediyoruz hani Real Madridli, İnterli, Ajaxlı, Hollandalı olan :)) Ama şöyle bir şey var kafama takılan Sneijder ile Diego karşılaştırmaları yapılması için ikisinin de aynı ligde oynaması lazım. Sizce Sneijder seneye Galatasaray'da kalacak mı ki?

Bizim için en hayırlısı mancininin gitmesi olur. Yoksa şu kadrolarla bidaha lig oynansa yine başarısız oluruz.

★SⅢ Tapatalk★

Tabi canım bizim takım bu sene maşallah makine gibi top oynadığı için performansı böyle sneijderin ya bizimkiler kötü olsaydı ne yapardı eğer sneijder olmasaydı avrupa kupalarina katılma mücadelesi yapıyor olurduk şu an

Fatih Terim ozamandlar niye Kaka yi istedi Sneijder varken?

Terim de biliyor ki..Türkiye de sistem oturtmak..sistem takimi yapmak zor. Baya bi zaman alicak.

Sneijder den FULL Verim almak icin...yandaki oyuncular da hepsi belli bi kaliteye sahip olmasi gerek.

Diego Kaka gibi kendi basina da birsey yapabilyior..yandakiler okadar cok önemli olmiyor..oyun tarjlarindan dolayi.

Bence Yapi olarak Diego, Kaka gibi "10" numaralar TR daha cok isi yapabilyior...

Sneijder daha kaliteli oldugu tartisilmaz elbet.

Kalite ile Verim farkli seyler..bunu bilmek lazim.

Evet Sneijder iyi oynadi oynyior..ama gercek Sneidjer bu mu?

Hayir daha iyi performans verebilir...ama takimdaki türk oyunculardan dolayi veremiyor.

ve baska nedenler de var tabiki..kanatda oynatilmasi vs...

Diegou oven arkadaslar 4 yil geriden geliyor. Bir sey basaramadan geri cider. Bunu adi BJK ile anilincada yazmistim. Kabak FB'nin basina patladi.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Sneıjder 1000000 kat büyüktür diegodan futbolculuk olarak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bence Diego fenerin oyun sistemini bozabilir

Açık konuşmak gerekirse diego'nun bize gelmesini istemezdim, fernandes gibi kopuk bi oyuncu. Fener borsaya bildirdi diye demiyorum diego büyük bir futbolcu değil olmadı hiç bir zaman.

Diego'da ne var anlamadım... Kusura bakmayın... Hiç beğenmem kendisini...

Geri
Üst Alt