Fenerbahçe Diego Ribas İle Görüşmelere Başlandığını KAP'a Bildirdi

Melih Akan

Berlin Panteri
https://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=361919

Bir süredir Beşiktaş'ın transfer etmek için uğraştığı Diego Ribas için Fenerbahçe'den sürpriz açıklama geldi.

Fenerbahçe'den sürpriz Diego Ribas açıklaması...

Sarı-Lacivertli ekip, Beşiktaş'ın da transfer gündeminde yer alan Brezilyalı yıldız ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

Fenerbahçe'den Kamuyu Aydınlarma Platformu'na yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Diego Ribas da Cunha'nın transferi için temsilcileri ile görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Tribun Dergi ‏@tribundergi 3 dk.

TRANSFER - Fenerbahce, Diego Ribas ile transfer gorusmelerine basladigini KAP'a bildirdi.

Aziz'den Fikret'e salvo :D .Biraz disiplinsiz ama ben Türkiye'de iş yapacağını düşünüyorum Diego'nun.

Gelsin de Sneijder bir aklını alsın namussuzun, hayırsız olur en kısa sürede sakatlanıp bir kurus yararı dokunmadan geri döner inşallah

Fenerbahçe için iyi transfer . Ama yaşı da geçti Diegonun .

Diego Dur Allahını Seversen Zaten Ortalık Karışık :)

BJK için iyi transfer olurdu da FB daha iyisini alabilirdi bence.

Simdi süper yildiz diye futboldan anlamayan türk ülkesini kaziklarlar.

Allahima sükürler olsun takimimizda Sneijder var. Yönetim yiyorsa satin bakalim.

oha ya valla ne diyelim iyi transfer tamda ihtiyaçları olduğu yere ( kötü giden maçları çevirir) hayırlı olmasın bari

Beşiktaş'ın alabileceği düşünmüyordum ama fener alabilir.

İyi de transfer olur bence.

Eksik bölgelerine çok iyi bir transfer yaptılar ama tabi o mevkide dünyanın en iyisi bizde olduğu için çok da umrumda değil.

Kötü oldu ancak çok çokta iyi bir oyuncu değil bence , disiplinsiz ve istikrarsız ayrıca Kuyt veya Sow'dan birini kesin kesecekler , İnşallah Sow'u keserler.

kardeş kardeşe bu kazığı atar mı ayıp ayıp

La Diego Sneijderin sağ kramponu etmez.Ama yinede bu çapsızlar için iyi transfer.Ölmüş baroni filan oynuyor adamlarda o mevkide.

hicbir türk takiminda para yok bonservise harcanacak

baska kimse almaz ki bunu ya bjk yada fener

30 yasina gelmis bir futbolcu, mücadele gücü düsük ve tam bizim türkiye ligine göre bir transfer.

bu oyuncuya fener'den fazla kimse para vermez.

aslında ilk 11 oynarsa fbnin takım sitemine, savunmasına zarar verebilir o yüzden biraz sıkıntılı ama yedekten gelip çoğu maçta skoru çevirebilr. pek koşmaz ama bu rezil lig için yürüyerek yada uzaktanda rahat rahat 10-15 gol atar.

Şikecilere göre iyi transfer.... Hayırsız olsun....

Fikret'e iyi oldu.Dost kazığı yedi.Belki karar değiştirir 6+2 falan olur sınır.

Geri
Üst Alt