Fenerbahçe Diego Ribas İle Görüşmelere Başlandığını KAP'a Bildirdi

Bireysel yetenek ve beyin olarak gerçekten iyi oyuncu. Ama Bremen sonrası adam yok yani nerdeyse. 29 yaşına gelmiş hiç bir yerde tutunamamış bi adam. İlk yılında Atleticoda biraz sivrilmişti bu senede yedek ağırlıklıydı. Eksik bölgelerine yetenekli bi oyuncu aldılar bu gerçek ama hiç takmıyorum açıkcası o mevkide çok daha iyisi bizde nasıl olsa :cigara:

Diego ilk atl.Madrid döneminden sonra futbolu bırakdı kafasında .

Oynarsa iyi oyuncu ama. Bence bu paralara bakarak büyük risk.

Sneijder ile kıyaslanamaz .

Formda diego çok iyi oyuncu

Formda bir sneijder elit oyuncu

5.7 filan degildir abartmayin.

4ten fazla yillik verilecegini sanmiyorum, birazda imza parasi olur tabi. Bonservisli bir 10 numaradan her halikarda daha uygun gelir.

Bence iyi bir transfer, izlemesi keyifli oyunculardan, mevkisinde daha iyisi bizim elimizde tabi, umarim bizde iyi bir sekilde kapatıriz eksikleri.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bjk yöneticisinin yaptığı açıklamaya göre fb yıllık 5.7m€ teklif etmiş.

5.7 milyon euro yetenekli ama istikrarsız bir oyuncuya verilmemeli.

iyi transfer beyler laf yapmaya gerek yok.

sneijder yerine diego gelseydi hepimiz onaylardık.

bence güzel iş yaptılar.

iyi transfer beyler laf yapmaya gerek yok.

sneijder yerine diego gelseydi hepimiz onaylardık.

bence güzel iş yaptılar.

Onaylamazdım, iyi futbolcu ama dengesizin önde gideni ayrıca Sneijder ile kıyaslamam bile sneijder elit oyuncu.

5.7 milyon mu? Hahahahahahah. Zaten para dışında fener'e gelmek için hiçbir nedeni yok.

seneye bank asya maçları oynanmasın tek başına şampiyon yapar fbyi :( hemde -30 puanla başlamalarına rağmen :(

Gelir 3 milyon imza parası alır ,

Fener temmuz ayında küme düştüğünde serbest kalıp Avrupa takımlarından birine gider.

Geri
Üst Alt