Fenerbahçe Diego Ribas İle Görüşmelere Başlandığını KAP'a Bildirdi

Beşiktaşlı yönetici Deniz Atalay, Gençlerbirliği maçı sonrası basın mensuplarının Diego ile ilgili sordukları soruyu cevapladı.

İşte o sözler;

"Her görüşme o transferin biteceği anlamına gelmez. Siz görüşme yapar şartlarını sunarsınız. Anlaırsınız ya da anlaşamazsınız. Biz bu konuda anlaşamadık. Bizim listemizde çok sayıda oyuncu var. Diego da bunlardan birisiydi. Çok önemli değil.

Fenerbahçe'nin duyduğum kadarıyla 5 milyon 700 bin yıllık veriyormuş. Bununla ilgili çok fazla söylenecek bir şey yok. Çok sayıda görüştüğümüz oyuncu var. İnşallah birisini kadromuza katacağız.

Önemli olan oyuncunun ismi değil, takıma katkı sağlaması. Biz de bunun arayışı içindeyiz. Diego'ya teklif yaptık ama olmadı. Diğer oyunculara bakıyoruz artık."

Alpay abi , Caner'i bende istiyorum artık sınırın 5+3 şeklinde kesinleşmesi ve hepimizin bildiği durumlardan dolayı.

Caner'i sol bek olarak mı düşünüyorsun abi ? Yoksa sol kanat olarak mı ?

Caner'in esas mevkisi bence sol bek olmalı zaten.

Önde oynayacak yaratıcı zeka yok pek. Geriden çıkmak bu tarz oyuncular için daha avantajlıdır her zaman. Daha fazla oksijen gidiyor böylece ve alanı daha geniş önünde.

Gelirse bek oynatırım. Telles ile rotasyona girer ara sıra arkalı önlü'de oynar sorun değil.

Caner'in esas mevkisi bence sol bek olmalı zaten.

Önde oynayacak yaratıcı zeka yok pek. Geriden çıkmak bu tarz oyuncular için daha avantajlıdır her zaman. Daha fazla oksijen gidiyor böylece ve alanı daha geniş önünde.

Gelirse bek oynatırım. Telles ile rotasyona girer ara sıra arkalı önlü'de oynar sorun değil.

Ben alınırsa , iyi bir fiyata Telles'in elden çıkarılması gerektiğini düşünüyorum açıkçası , Telles büyük potansiyel fakat yabancı sınırlamasında hem kendisine hem bize yazık olabilir , belki arkalı önlü iyi olabilir , çalışkan kanat oyuncusu şeklinde bir misyon yüklersek Caner'e , bekte Telles açıkta Caner iyi olabilir.

Caner'in bize gelmeyeceğini hepiniz biliyorsunuz. Boşuna konuşmayalım bile o yüzden. Akıl var mantık var. Adam niye o kadar tepki toplamak istesin?

fenerliler biz Sneijderi aldığımız zaman bu kadar yaygara yapmadı aldılarsa aldılar napalım keşke onu alsınlar Kampl'ı almasınlarda bunu alsınlar yeterki Wolfsburg bunu yolladıktan sonra şaha kalktı bu sene

Caner'in bize gelmeyeceğini hepiniz biliyorsunuz. Boşuna konuşmayalım bile o yüzden. Akıl var mantık var. Adam niye o kadar tepki toplamak istesin?

Gelmez bence de ama kafasını karıştırmak lazım en azından. Arda'ya 15 Milyon Euro teklifi bütün gazetelerde çıkmıştı zamanında. Sonra apar topar kaptanlık ve 3 Milyon Euro senelik verdik çocuğa, günah keçisi olduğu süreç başladı.

Arda potansiyel olarak çok altındaydı kendisinin bizden ayrıldığında.

Caner'e de senelik teklif et 2.5 Milyon Euro'yu bak bakalım ne olacak. Fener 2 versin kabul etmez, etse bile bunlar benim değerimi bilmedi demek ki sorusu olacak hep bundan sonra, etmezse bize gelmese bile Avrupa'ya gider, yerine de yerli bulmaları imkansız.

kaliteli oyuncu ama istikrarsız ayrıca fenerin sistemini bozacak çünkü fener iki çift yönlü birde topalla iş yapıyordu umarım alırlar. Oyun stili Lincoln'e benziyor kariyeride biraz ona benziyor fenerde sonra ülkesine gider ve bitirir. Fazla katkı sağlamaz dediğim gibi en fazla Lincoln etkisi yapar tek avantaj bedava olması

Arda gibi vasat topçuları Diego gibi muhteşem zatlarla kıyaslamamak gerek. Fenerbahçemize Şampiyonlar Ligi'nde büyük güç katacaktır.

Baya abartıyorsunuz bugün yenikken ve bölgesindeki isimler sakatken bile almadı Simeone, milli takımdada yok ayrıca bizim lige benzeyen İtalyada rezildi en önemlisi fenerin sistemi bozacak akılları varsa Meireles'i 6-7 gibi fiyata satıp bedava Tiago'yu kaparlardı. Ayrıca Kuyt yerine Kampl yaparlarsada gayet iyi olur çünkü Kuyt sayesinde bekleri rahatça ileri gidiyordu şimdi baya parada vermek zorundalar açıkçası hem mali hem oyun olarak geriye gidecekler.

Selam beyler ben Diego. Gündeme ilişkin açıklamalar yapmak üzere bu üyenin hesabından giriş yapıyorum. Beşiktaş'a transferim beşiktaş yönetiminin bir stratejisi olarak gerçekleşmedi. Fenerbahçenin de peşimde oldugunu ögrenen beşiktaş yönetimi müthiş bir strateji geliştirerek bunu benimle paylaştı. Buna göre ben fenerbahçeye transfer olacağım. Beşiktaş yönetimi bana yıllık 1milyon euro ödeme yapacak. Bunun karsılıgında fenerbahçe de gruplaşma disiplinsizlik hoca ile kopukluk ve kaos ortamı yaratarak orayı karıstırıcam. Bu durumda fenerbahçe saf dısı kalmıs olacak. Aynı strateji Galatasaray içinde düşünülüyor. Şuan lucescu ile toplantı halindeler. Gelişmeleri ögrenmek için takipte kalın. Öptüm kib bb.

Bana göre Fenerle aramızda ki fark Sneijder farkıydı..

Eğer Diego'yu alırlarsa..

Gerçekten harika iş yapmış olurlar çok iyi oyuncu..

çok farkedeceğini zannetmiyorum.werder bremenden sonra hiç bir zaman üst düzeye çıkamadı.

diego nun gelmesi demek orta sahaya defansif anlamda -1 yazmak demek onlar için.

Geri
Üst Alt