- 25 Nisan 2011
- 20.486
- 13
- 1.088
Bu nasıl görüşmeymiş la. Fenerimi veriyorlar karşılığında acaba...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana bak deminde salih ucan basliginda insallah salih sakatlanir diye bir mesajin vardi. Hastamisin olm sen? Mal mal gelip konusma
Ersin Gökalioğlu @ersingokalioglu · 47 dk.Ersin Gökalioğlu @ersingokalioglu · 5 sa.
Diego'nuz gelse ne olur? İmzayı görelim! İmzalarsa da sözleşmeyi! Özel madde var mı? Sözleşme başlangıç tarihi? Çok zor bee!
Ersin Gökalioğlu @ersingokalioglu · 1 sa.
Diego Ribas : Yıldız mı?1- Milli takıma alınmadı! 2-Yaşlı 30 Yaşında 3-Henüz imza atmadı 4-Ribas özel davet üzerine gelmiş menajeriyle.
Ersin Gökalioğlu @ersingokalioglu · 54 dk.
Diego Ribas'ta kim) Duyan da ; Şota,Colman,Jaja,Yattara,Hagi,Drogba yada Sneijder 'i transfer etmişler sanır.
Ersin Gökalioğlu @ersingokalioglu · 47 dk.
Hadi diyelim ki! Diego Ribas imza attı ve 2.ligde oynamayı da kabul etti! Avni Aker'de göremeyiz ki! Bu yaşlı adam jübile yapmış olur.
Jaja, Yattara, Colman, Şota bunlar mı yıldız?
bu adam geldıyse şikecilere göre yine olumlu gelişmeler var bunlar naptı uefa dan sonra cası damı ayarladı ya
Diego transferi yatmis galibademin twitterda dolasiyorduböyle bir haber haha, Monacoya transfer oluyormus, bilgisi olan varmi?
bu adam geldıyse şikecilere göre yine olumlu gelişmeler var bunlar naptı uefa dan sonra cası damı ayarladı ya

Hah ben de acaba bunu forumda ilk kim yazmıştır diyordum.![]()
nasıl yani?
Çok paranoyaklaştık diyorum, her şeyi bir yerlere bağlamanın anlamı yok. En azından bu transferin UEFA ile alakası yok., daha UEFA bile bilmiyordur tam olarak ne karar vereceğini yani
bence cas kararını vermiştir artık verilsede kutulsak dört senedir yazılmadık çizilmedik senaryo kalmadı ama tam karar öncesi kac gun oncesinden kapa bildirilen adam karara yakın süre zamanında istanbula geldi