Fenerbahçe, Djiku'yu Transfer Etti

İnatla fark yaratacak adam almamaya devam ediyorlar. Gerizekalılıkta konusunda bu kadar tutarlı ve istikrarlı bir futbol yönetimi ne gördüm ne duydum. Ziyadesiyle komik bir camia.
Şampiyon olma ihtimallerini tamamen o sene tüm rakiplerinin aynı anda çok kötü olmaları üzerine kuruyorlar. Öyle ortamda bile Bursa’ya şampiyonluk verebiliyorlar gerçi.

Menajer olarak görünmese de, bu transferin icinde de ROGON vardir diye düsünüyorum.

Hoffenheim o adamla cok is birligi yapiyor (ve taraftarlari bundan mutsuz. Dietmar Hopp ile arasi cok iyimis) ve bu herifi gecen sene almayi istiyordu ve olmamisti. Sonra menajeri abisi olmasina ragmen bu transferin icinde yine ROGON var haberi görmüstüm.

Serdar Aziz
Diego Reyes
Sadik Ciftpinar
Simon Falette
Adil Rami
Zanka
Mauricio Lemos
Attila Szalai
Marcel Tisserand
Steven Caulker
Min-jae Kim
Gustavo Henrique
Samet Akaydin
Luan Peres
Alexander Djiku

@Hayri Cund

Adamlar Temmuz ayinin basi itibariyle 4 transfer bitirdi. Hatta ikisini hoca gelmeden bitirdiler. Aldiklari oyuncularin kendilerinden baska hicbir ciddi talibi yok. Bir bu kadar daha bu kalibrede transfer yaparlar Eylule kadar.

Biz incigine cincigine bakiyoruz, istedigimiz topculari buyuk kulupler de istedigi icin once bir onlarla mucadele veriyoruz, sonra da pazarlikta elimiz guclenmesi icin son ana kadar bekletiyoruz.

Ben bu vizyondan raziyim.

Geri
Üst Alt