Fenerbahçe, Dominik Livakovic'i 7.6 Milyon Euro'ya Kadrosuna Kattı

cengiz 15
szymanski 10
fred 10
livakovic 10
becao 9
mert müldür 3
gustavo-bartuğ 3
tadic-dzeko nerden baksan 10 imza ücreti bunlarada

70 milyon € dan fazla maliyet hayırlı işler
Duzeltme:

Szymanksi +4 milyon bonus
Fred +5 milyon bonus

Ferdi
(Samet -Mhy-irfan can-Emre mor-İsmail) burdan 2 kişi tam saçmalık istikrarsız kadro.Dün ismaili beoendi demek hocası
9+2 yaptır başkanım size de zor bize de

cengiz 15
szymanski 10
fred 10
livakovic 10
becao 9
mert müldür 3
gustavo-bartuğ 3
tadic-dzeko nerden baksan 10 imza ücreti bunlarada

70 milyon € dan fazla maliyet hayırlı işler
Oyuncuya bu kadar para harcayan takım rakiplere ne kadar harcar?

Maliyet hesapliyosaniz satislarini da bare yazin da tablo dürüst olsun, herifler 50 milyon € ya yakin para indirdi

Ali Koc oyle manyak biri ki €80m son kursunu da diyemiyor insan

Bizi bu sene durduramazlarsa farkın bir daha kapanmayacak şekilde açılacağını çok iyi biliyorlar. Yine de başarısız olacaklar ama.

Bu fenerin her transferini 9 milyon, 9,5 milyon, 9,75 milyon diye açıklamasına ne diyorsunuz?

sanki bonservis bedelleri 10 milyondan fazlada sadece 9 küsur milyonluk kısmını açıklıyorlar gibi.

Barbaros şansal edit.
İstiyorlar zaten ama alabileceklerini sanmıyorum. Verecekleri para kalmadı gelen bonservis gelirlerinin 48 m euro'nun %50'si 24 m euro'su Bankalar Birliği anlaşmasına gitti. Şu an paso cepten veriyorlar + oyuncuların yeni sözleşmelerini düşününce de çok ciddi bir mali yükümlülük altına giriyorlar.

Dinamo Zagreb Teknik Direktörü Sergej Jakirovic, yarın oynanacak Sparta Prag maçında kaleyi Dominik Livakovic'in koruyacağını açıkladı.

Oyuncunun bugün Fenerbahçe'ye transferi için İstanbul'da olması bekleniyordu.

Zdravko Mamic: "Livakovic'in bir maç daha kalması için hatırı sayılır bir indirim yaptım. Umarım bu kabul görür."

Yıllarca kendi Terim'lerini aradılar, yetmedi Hagi'lerini aradılar o da yetmedi şimdi de Muslera'larını bulmaya çalışıyorlar. Sırada da Icardi var.

Zdravko Mamic: "Livakovic'in bir maç daha kalması için hatırı sayılır bir indirim yaptım. Umarım bu kabul görür."
hayatımda duyduğum en saçma iş lan.

Geri
Üst Alt