Fenerbahçe, Dominik Livakovic'i 7.6 Milyon Euro'ya Kadrosuna Kattı

İyi ya da kötü demek için erken ama kesin bir şey varsa o da çok iyi olmadığıdır

Tavan performansı Altay'dan birazcık daha iyi olur gibi duruyor

2-2 bitseydi baya elestiri alirdi, antalya'ya tesekkür etsin, lig kalitesi berbat

Bu muydu lan tum yaz pesinde kostuklari kaleci? :D

Tanımıyorum. Kova mı degil mi zamanla goruruz

Genelde açık alandaki toplara çıkmıyor diye eleştiriler okuyordum kendisiyle alakalı.

yine ileri cıkmıs ilk golde,bu herifin kafası güzel

anadolu takımları fb kalesine gelse her maç gol yer bunu antalya maçında gördük

Ama kaç maçtır kaleye bile gelemediler
ilk 11den 3-4 eksikli,savunmasız ve ortasahasız sahaya cıkan basaksehir
arka bahce rize
arka bahce kasımpaşa

ne gelirdi bunlarda,gerçi basaksehirdeki keny 2 pozisyonda sıcmasa yiyebilirdi.

alanya da bitik

ilk 11den 3-4 eksikli,savunmasız ve ortasahasız sahaya cıkan basaksehir
arka bahce rize
arka bahce kasımpaşa

ne gelirdi bunlarda,gerçi basaksehirdeki keny 2 pozisyonda sıcmasa yiyebilirdi.

alanya da bitik
biraz ankaragücü
biraz antalya

digerleri futbol oynamadi fener'e karsi. gecelim. 6 tras mac oynadilar.

Yaşı 30'a yaklaşmış Avrupa'nın hiçbir büyük liginde boy göstermemiş sadece milli takımda 6-7 maçı olan bir kaleciye 9 m euro bonservis 3 m euro maaş vermeleri müthiş iş umarım böyle devam ederler.
Ligde rakipler kaleye gitmeyi düşünseler boş bir kaleci olduğu ortaya çıkacak ama bakalım ne zaman başaracaklar.

e bzide onu diyoz murhanım.gecen baktım,bunlar trabzonun sampiyon oldugu sezona 8 haftada 6 galibiyet 1 beraberlik 1 maglubiyet ile baslamıs.hava cıva istatistikler
bizim kayseri'de kaybettigimiz puani onlar ankaragücü'nde kaybetmedi ama elbet puan kaybedecekler. biz kendi yolumuza bakalim.

bu haftada hatay ile oynuyolar.hatayda var mı babayiğit macı hataya aldıracak
Hücum hattı fena olmayan ama defans hattı kötü olan bir takım bu maçtan pek bir beklenti olmasın rahat geçerler Hatay her ne kadar ligde yenilgisiz gözükselerde zorlu maçları yok. En zor maçlarında Adana Demirspor vardı ama onlar Avrupa dönüşünde yorgunlardı, Trabzonspor'da maçı kendi elleriyle verdi.

Geri
Üst Alt