Fenerbahçe, Dominik Livakovic'i 7.6 Milyon Euro'ya Kadrosuna Kattı

valla yani hırvatların milli kalecisi - geleceğinpotansiyeli diye babalandı - bu bakış açısından trasnferine saygım var.

ama epey gelişim lazım - fazlasıyla acemi goller yemekte , bizimde tabi hoşumuza gitmekte.

valla yani hırvatların milli kalecisi - geleceğinpotansiyeli diye babalandı - bu bakış açısından trasnferine saygım var.

ama epey gelişim lazım - fazlasıyla acemi goller yemekte , bizimde tabi hoşumuza gitmekte.
30 yaşında herf ya geleceğin potansyeli diye pazarlanda ne olur, ilk muhabbet geçtiğinde 27 yaşından gün almış kaleciydi.
Verdiler gazı, verdiler gazı kimse herifi almak bile istemedi herifin istatistikleri bile sadece milli takım endeksliydi. Bizim fenerli mallar dışında kimse iki penaltı kurtardı diye oyuncu transfer etmez.

Tarihin en gerizekalı yöneticileri var bunlarda, 3 milyona transfer olan muric dururken bu mala 9 milyon gömen futbolu bilmiyordur. Hayatları özenti olunca bu oluyor.

Turnuvalarda 4-5 maçta öne çıkan herkese sullanmamalı taraftar artık.

Neden bu kadar "piyasa" yapan adamı kimsenin almadığını gördük şimdiye kadar. Aldığı bir tane maç var mı yav koca sezonda.

Altay da bunun kadar oynuyordu, gittiler 10 Milyon gömdüler :asd:
Altayı bitiren mal taraftarları

30 yaşında herf
Şok oldum - ben 24 25 yaşında falan sanıyordum herifi sima olarak sakal falanda yok...

vaaaay anasını yav. her ne kadar kaleciler 35 36 larına kadar iş yapar olsada bu zamana kadar maximum ilerleme deneyim almıştır...

hahah çok iyimiş.

varya Muslera bana kalırsa yüzyılın trasnferi falan türkiye için - prime döneminde 24-25inde alıyorsun adam tüm kariyerini sende geçiriyor başarılı olarak. Yeri çok zor dolacak - çok zor iş

olm bu adam cok kötü yav

öyle böyle degil baya rezil hareketler yapiyor paso

altay bu heriften kat kat daha iyi

Alanya, Samsun, Sivas puan kaybettikleri bütün anadolu takımı maçlarında hatalı gol yedi :asd:

gelecek?

30 küsür yaşında 😅
öyleymiş - Tuna yazınca bakıp gördüm - ağzım açık kaldı yav.

yani genede kaleci olduğundan 34-35 oynar az süre değilde - son noktası bu kadar demek bana göre.bundan sonra hep refleks vs yavaşlayacak.

çokta kalmaz fenerde - maaşına düşkün değilse.

Yabancı kontenjanı harcamaya değmez, Bayındır da aşağı yukarı bu kadar oynuyordu

Geri
Üst Alt