Haber Fenerbahçe, Edson Álvarez'i Kiraladı

Fizik olarak güçlü, sert ve iyi pozisyon alabiliyor ama öbür taraftan agir ve topla arasi o kadar iyi degil. Bunlar gerçekten aptallar. Sorunlari Fred suan. Tempoyu belirleyecek, oyunu öne tasiyip ofansa geçmelerinde key oyuncu olmasi gerek Fred bu rolde sinifta kaliyor.

Adamlar doyamadı defansif oyunculara.. Çok kötü bir kadroları var ve ısrarla hala yanlış bölgelere adam alıyorlar..

Nasıl bir futbol akılları var, inanılır gibi değil..

Lan bunlar niye halen defansif adam arıyor .

Bu adamı alsalar bile 8/10 tarzı bir adam da alırlar her türlü

Pretty bubbles everywhere

Bu fener sürekli çam yarması heriflerin peşine düşüyor

Bu kadar orta sahayı g.tlerine mi sokacaklar acaba?

Bu haberi gordugum anda West Ham taraftari arkadasima sordum. Verdigi cevap, umarim fb alir, kendisi Premier Lig icin cok agir. Bu agirligindan dolayi cok kirmizi goruyor. Super Lig icin cok yavas kalmaz ama buyuk de fark yaratmaz dedi.

Amrabat'i ağır diye eleştiriyorlar amrabat'dan daha ağır oyuncu alıyorlar, amrabat"tan daha iyi yani sadece hava hakimiyeti

Eyvah! ''Sihirbaz'' hücumdaki organizasyon sorununu tümüyle çözecek zaten; savunma-hücum bağlantısını da bu herif kurduğu vakit Fenerbahçemizin önünde kimse duramaz. Allahtan başka güçlü rakip yok, bize lig ikinciliği düştü yani; transfere para harcamaya gerek yok artık, önümüzdeki sezona bakalım!..

Mourinho' yu ezelden beri hiç sevmem, oynattığı oyunu beğenmem, overrated ın tillahı görürüm de bu kadarının kendisini kovdurmak niyeti dışında izahını yapamıyorum. Umarım bunu da alırlar...

Buna 20 falan bons vermeleri ilginç bir hamle olur, sanmıyorum.

Fener alırsa Mourinho bunu stoperde oynatır. Stoper çıkışlı zaten

Ulan kaleyi bulan ilk şutun 90+ da penaltı aloooooooooo

Malın bayrak önderi ya bu adam

Bu adamların alması gereken tek şey yaratıcı ortasaha ama hala gidip dümdüz adamların peşindeler çok garip.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt