- 4 Ağustos 2009
- 89.937
- 70.799
- 5.093
Opsiyon zorunludur ins
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Degilmis.Opsiyon zorunludur ins
Siz crying one den iyimi bileceksiniz?herifler israrla dümdüz topculara gidiyor
gerci istedikleri iyi herifler de bunlara gelmiyor orasi da var![]()
Tuhaf bir stratejileri varherifler israrla dümdüz topculara gidiyor
gerci istedikleri iyi herifler de bunlara gelmiyor orasi da var![]()
Amrabat yok, gene bos kaldi ortasahalari? Uzun sureli mi sakatlanmis kisakatlanmasi bizim icin kotu oldu
transfer donemi kapandiginda olaydi daha iyi idi , suresini bilmiyorumAmrabat yok, gene bos kaldi ortasahalari? Uzun sureli mi sakatlanmis ki
hali hazırda kadrolarında 2 yabancı fazladan var. tutupta bir yabancı daha alacaklarını sanmıyorum kalan 5 günde. eğer bu herifin sakatlığı uzun süreliyse, salih özcan'ı falan alırlar max.transfer donemi kapandiginda olaydi daha iyi idi , suresini bilmiyorum
bakarsin yabanci kurali kalkarhali hazırda kadrolarında 2 yabancı fazladan var. tutupta bir yabancı daha alacaklarını sanmıyorum kalan 5 günde. eğer bu herifin sakatlığı uzun süreliyse, salih özcan'ı falan alırlar max.
Ben Hakan‘a yine sulanacaklarini düsünüyorum bu kadar goygoydan sonrahali hazırda kadrolarında 2 yabancı fazladan var. tutupta bir yabancı daha alacaklarını sanmıyorum kalan 5 günde. eğer bu herifin sakatlığı uzun süreliyse, salih özcan'ı falan alırlar max.