Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.046
- 39.372
- 3.993
Bunlar cidden gerizekalı böyle birşeyi şikayet etmelerinin tek amacı bizi dahada baskı altına almak ve gündemi degistirmek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener = terör = pkk = fetö1) PKK
2) Fetö
3) Fener
Artık bu noktaya geldiler. Başka da bir şey söylemiyorum.
Belgeleri biz zaten diğer muhataptan almışız yani Roma'dan. Roma'dan da belgeleri zorla almadığımıza göre ortada bir suç yok.Konuya da hakim değilim, yazmak istemedim o yüzden ama yine şov yapıyorlar gibi görünüyor. Nasıl baskılarız nasıl sindiririz hareketleri, adamların tek bildiği bu. Ortada ihale yok, sözleşme yok, imza yok. Yani gizli kalması gereken bir belge yok. Muhtemelen bir e-mail var, o e-mail de resmi yazı hüviyetinde görünsün diye bir imza resmi eklemişlerdir (daha doğrusu ıslak imzalı cover letterın taranmış hali vardır). Tahmini konuşuyorum tabii ama bunların hiçbiri gizli kalması gereken belgeler değil. Hatta aksine Kap'a bildirilmesi gereken belgeler olarak da görülebilir.
Böyle aptal aptal işlerle bir bunlar bir de Beşiktaş uğraşır.
Bu şerefsizlere sakın son maçta dostluk yemeği falan vermeye kalkmayın, Jesus ya da herhangi bir fb li teknik direktörü de locada görmeyelim. İnsanlıktan nasibini almamış yaratıklara insanca davranmaya gerek yok.