Mahir DONMEZ
Aslan Üye
- 12 Haziran 2009
- 7.689
- 1.962
- 1.918
Galatasaray kulübünün Fenerbahçe’nin son maçlarını Cas a taşıması lazım. Alenen Şike yapıyorlar. Dikkatleri başka yere çekme derdindeler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
once bir dakika sinirlendim..bu ne diye ya her hafta birsey cikarmaya calisiyorlar diye... sorna senin dedigin dusuncede karar verdim...Cevap vermeye değmez belki dalga geçilebilir ama
Suç zaten hümanist takımına sahip çıkmayan taraftarımız da maalesef. Büyük skandal hakem kayırmaları ile topyekûn saldırıya geçmişler dertleri Galatasaray da kim liderlik ediyor ise yıkmak ama biz hala seyrediyoruz şike de yediklerini nanelerin faturasını bize çıkartıyorlar akıllarınca ve arkasından pis siyaset kokuları geliyorBu şerefsizlere sakın son maçta dostluk yemeği falan vermeye kalkmayın, Jesus ya da herhangi bir fb li teknik direktörü de locada görmeyelim. İnsanlıktan nasibini almamış yaratıklara insanca davranmaya gerek yok.
Çok doğru tesbit dikkatleri başka yere çekip istedikleri gibi çala çırpa maç alacaklar arkalarında TFF MHK siyaset medya varGalatasaray kulübünün Fenerbahçe’nin son maçlarını Cas a taşıması lazım. Alenen Şike yapıyorlar. Dikkatleri başka yere çekme derdindeler.
Ya ne cezası.Fifa ne ceza verebilir ki? Erden timuru futboldan mi banlayacak napacak
Yani dear uefa yapmislar sjsjskslYa ne cezası.
Erden dede çay içip döner.
Dava etseler ne yazar, bizdeki belgeler ve yalan/dolan serisini ortaya koydugumuz zaman hic bir sey yapamayacaklari kesin.Zaniolo 30 m euro ve fenerbahçe isteseydi alırdı diye muhabirine haber yaptırıp ortalığı karıştıracaksın belgeleri koyunca da ağlayacaksın. Erden Bey'i bir kez tebrik ediyorum iyi saplamış halen sesleri geliyor.
Habertürk'ten Atilla miydi neydi onun sizdirdigi sözlesmeleri biliyoruz, evet.Rahmetli Cengiz döneminde TFF’den sızan sözleşmeleri unutmadık.
Daha çok ağlayacaksınız…
Bizim transfer listemizde yer alan her oyuncuya salca olup hicbir ahlaki dayanagi olmayan islerle ugrasirken iyidi tabi.Şikayetten bir şey çıkmaz. Yatırımcıya açık şirket olarak yanlış bilgilendirip, manipülasyon yapmaktan karşı dava açsak güzel olurdu.
Passatçı sızdırıyordu belgeleri.Habertürk'ten Atilla miydi neydi onun sizdirdigi sözlesmeleri biliyoruz, evet.