Fenerbahçe, Erdoğan'ı Tehdit Olarak Kullanıyor İddiası!

Mert Aydinli

Fenerbahçe hayvani takım kurdu
Taçsız Kral
Haluk Yürekli: "15 dakika olması gereken devre arası, 25 dakika sürmüş. Ahmet Ketenci’nin, ‘Ben Recep Tayyip Erdoğan’ın yakınıyım’ diyerek hakemlere tehditler savurduğu iddia ediliyor. Neler olduğunu raporlardan öğreneceğiz. Neden devre arası 25 dakika sürdü? Göreceğiz."

Gökhan Dinç: "Hakemin önünü kesip soyunma odasına sokmayan adamın futboldan uzaklaştırılması lazım. Arada polisler falan olmasa hakemi dövecek neredeyse."

Allah belanizi veriyor iste şikeci les kulüp

Pek sanmıyorum özellikle ekonomi coktugunden beri rte nin futbolla filan uğraşacak vakti önceliği yok şu an can derdindeler aslında yalı koctan siyasi boşluk olduğunu farkedip bu denli pisliği daha çok arttırdı tabi bunda bizimkilerin korkak tavrida etkili

ŞEREFSİZ camia, her bokları pislik adaletsizlik.

götünüz yiyorsa ali sami yen'de de yapın bu artislikleri

Keske GSlilar akillansa artik

Türk sporundan kazınıp atılması, yok edilmesi gereken illet bir camia.

Ya eskiden bir basket maçı vardı bu Mahmut Uslu'dan bir güzel makas almıştı bizim taraftar o maçta salona gelen fenerli yöneticilere bildiğin köpek muamelesi yapmışlardı. Son hafta oynanacak derbide şunlara yapılabilecek tüm pislikleri yapalım istiyorum, yalı köpeğine hakettiği muameleyi gösterelim istiyorum. Bu yalı köpeği çok şımartılmış buna hakettiği muameleyi göstermesi lazım Galatasaray taraftarının.

devran dönerse?

yargilanacaksiniz olm hepiniz, siyasetten spora bu kirli düzeni kuran, ülkenin 20 yildir icine eden herkes tepeden tirnaga yargilanacaksiniz.

İktidarın en büyük adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve 6'lı masa ilk 100 günde hızlıca yapılacak işleri sıralıyor. Hepimiz görüyoruz. Bunların içine mutlaka futbolu temizleyeceklerini, şeffaflık geleceğini, bunun güvencesini mutlaka vermeleri lazım. Futbolu çok seven milletiz. Hayatımızın içinde. Bu kadar siyasallaşması çok fena.

Adil bir TFF ve MHK oluşturduktan sonra başkanlar maçın yönetimiyle ilgili bir yorum yaptığında çok çok sert yaptırımlar yapılmalı. Lanet ortamda herkes haklı ya inanılır gibi değil. Fenerbahçeliler doğranıyoruz diyor, Galatasaraylilar doğranıyoruz diyor. Herkes nasıl haklı olabilir. Resmen sağ sol çatışması gibi futbolda da çatışma var. Ben bıktım! İktidar değişir, TFF MHK değiştikten sonra bu kavgalar halen devam ederse 25 yıldır lig maçlarını neredeyse kaçırmadıgım Galatasaray'i bile takip etmem. Yeter!

Bu olayın da üzerine gitmezsek şampiyonluğu çalabilirler harbiden. Niyeti bozmuşlar.

devran dönerse?

yargilanacaksiniz olm hepiniz, siyasetten spora bu kirli düzeni kuran, ülkenin 20 yildir icine eden herkes tepeden tirnaga yargilanacaksiniz.
Boş hayal ya. Ben sana olacakları söyleyeyim.
Hükümet değişti diyelim olma ihtimali yok değil.
Akp zaten önümüzü kesiyordu niye şampiyon olamıyorduk tüm kurullar Galatasaray’a hizmet ediyordu.
Biz zaten tribünden hükümet istifa dedik onlar demedi.
Cumhuriyetin son kalesi Atatürk’ün takımıyız. Olacak olanlar bunlar

biz herkes için adalet diyoruz o yüzden erdoğan'ın uzaktan akrabalarıyla da helalleşeceğiz

Geri
Üst Alt