Fenerbahçe Federasyona Başvuruyor; 19 Değil, 28!

bu kadar salak bir topluluk gormedim

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir de bunlar Balkan kupasını mı ne almış, o kupayıda Champions League ile eşdeğer görüyor bunlar.

Sene 1993 Manu'yu eleyip C.L.'ye kalmışız,Galatasaray bayağı sükseli...Kuzenim fb'li benden yaşça büyük bayağı. Balkan Kupası'nı öyle bir anlatmıştı ki sanırsın gezegenlerlerarası bir kupa. Sonra eniştem(babası) "hadi len ordan 2-3 Bulgar Romen takımıyla olan turnuvanın safsatasını yapma" demişti....İşte o zamanlar anladım ki bu fb'lilerdeki kompleks tanımlanamaz....

Son zamanlarda yaptıkları :

- Şampiyonluk kutlamalarında başkanlarının taraftarlarına hakareti

- TFF binasına bayrak asma

- Zorla rakip takıma kendilerini alkışlattırma

- Kağıtla Mancini ve Galatasaray'a gönderme

Çok seviyesiz,bayağı,iğrenç bir kulüp....Beni ve birçok kişiyi futboldan soğutmaya devam ediyorlar.

Bunlarda ki kompleks inanılmaz boyutlarda. Biz bu kadar takmayız bunları ama bizim başardıklarımız bunları çok rahatsız etti zamanında ve etmeye de devam ediyor. Hazımsızlık var, müthiş bir eziklik psikolojisi var. Bunlar varsa yoksa yerel lig, ezeli rakiplerimi nasıl geçeyim derdinde. Ali Sami Yen Galatasaray'ı kurarken amacımız Türk olmayan takımları yenmek mottosunu ilan ederek müthiş bir şey yapmış. Güleriz, dalga geçeriz ama inanın esas amaç bizim için hep Avrupa'dır. Türkiye ligi bir araçtır. Çünkü geçmişten beri başarılara alışkınız, doymuşluk var. Taraftar potansiyelimiz, kültürümüz, camiamız aşmış bazı şeyleri. Bunlar daha bizim geçtiğimiz yollardan geçene kadar yerel başarılarla övünüp dururlar ancak. Fenerbahçe'yi tanımıyoruz! Sizin gibi bir ezeli rakibimiz olduğu için iğreniyorum!

5 yıldız ne ya iğrenç görünürür. Taksınlar çok elzemse.

az daha zorlayıp

Malazgirt Zaferiyle

Sakarya Meydan Muharebesini de biz kazandık

etti 30 kupa diyecekler

neyin kafasını yaşıyor bu fenerliler bi türlü anlamış değilim

28 de degil biz direk 100 kere sampiyon oldunuz desek en azindan onumuzdeki 72 sene giderler mi ?

İstanbul dışı takımların olmadığı adeta özel bir turnuva edasıyla düzenlenen, toplam 10 maç falan yapılan bir lig için şampiyonlukları sayılsın mı istiyor bunlar şimdi. Ezikliğe gel!

Adamlar yıllar önce Avrupadan kupa bile getirmiş ülkemize be.Balkan kupası.Bunlar öyle büyük bir kulüpki adı konulamaz.2 de benden 30 şampiyonlukları var bence.Hatta ilk futbolu bunlar bulmuş.

utu7ezys.jpg

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu 4.yildiz sampiyonluk sayilarina filan cok takiliyor insanlar. Fenerin 5 yildizi olsa ne yazar :D Degeri ne ki 0. Koskoca bir 0 tr liginin degeri. O yuzden federasyon isterse 30'a tamamlayabilir.

"Sen sokakta oyna, biz kaldırımdan destekleriz." derken bi bildikleri varmış. :trollfacce.gif:

Normal bir Hukuk ve Cumhuriyet ülkesinde, bu başvurunun cevabı şöyle olur;

Ne 28'i? Sizin 17 şampiyonluğunuz var.

Bu 19 şampiyonluk 17'ye de inebilir ama ileri günlerde ;)

madem öyle ilk İstanbul futbol ligi baz alınsın ,

1904-05 sezonundan itibaren ilk resmi lig sezonuna kadar +15 şampiyonluğumuz var...

Geri
Üst Alt