Fenerbahçe, Fred'i 15 Milyon Euro'ya Transfer Etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyanın en güzel yeri senin yanın, evet, ama
Gelmek yasaktır bana

Dünyanın en güzel yeri senin yanın, evet, ama
Gelmek yasaktır bana

1740516308559.webp

Dün önce Sanchez sonra da Bardakçı'nın peş peşe hatası sonucu çalıma kalkışacağına tekte pas verse yemiştik

Ekran görüntüsü 2025-02-25 235816.webp

Oha, bunu hic farketmedim ama surda en-Nesyri'ye verse 100% gol. Onu bombos en-Nesyri'nin. Nasil bu kadar defansif hatalar yapiyoruz anlamiyorum.
Dün az bile yaptık. Lemina olmasa düşünmek bile istemiyorum. Normalde çok daha kötüyüz. Bu iki hata da aynı ana denk geldi neyse ki Fred mallık yaptı. Bardakçı topu ayağından çıkartana kadar 1 yıl geçti, 38 yaşında Dzeko gelip topu kaptı şurda.

Fotoğraf karesiyle yorumlamak doğru değil o pozisyonları, top daha ayakta değil 1 saniyede her şey değişir.

İki senedir bizim stattaki maçlarda bayağı iyi oynuyor.

Bu herif olmasa iki maçı da alırdık muht

Diğer maçlarda çok bir performansını göremedim ama istedi mi bayağı iyi

Çok iyi topçu ..Maliyet kısmına hiç girmeyelim zaten 2 takımın da tonla bok gibi transferi var ..

Maliyeti yaşına göre fazla da olsa verimi çok yüksek adamın. Hala da bazen düşünüyorum bizde olsa neler yapardık acaba diye.

bu yıl tüm maçlarda fiziken düşmüş durumda derbi harici oynadıgı hatta koştugu iyi mac 1-2 yi gecmez

begenenler neyi begenmiş garip geldi bana

ligin ikinci yarısında bu yaşta enteresan performans artışı var. doping kullanmasından şüpheleniyorum.

ligin ilk yarısı rezildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt