Fenerbahçe Futbol AŞ'nin Borcu Açıklandı!

Ustat verdigim linke bir tiklatin , aranizdaki kafa karisikligi ondan sanirim arkadasla
Senin verdiğin link veya bilgilerde bir hata yok kesinlikle.

Ama Alpay'ın yukarıda yazdığı yorumun gittiği nokta 14 m euronun büyük kısmının ŞL üzerinden geldiği şeklinde yani doğru bir bilgiyi manipüle etmiş benim itirazım ona.

Adamlar avrupa ligine bir sahsiyet katmaya calisiyorlar ama ne yapsalar olmuyor , ucurum var

Acikcasi sampiyonlar ligi de artik sampiyonlardan olusmuyor , bazen 4-5 takim ayni ulkeden geliyor

"Iyi takimlar ligi" filan oldu bu artik . Cok asiri genislettiler , tamam 8 takim olmasin ilk zamanki gibi ama ingiltere ligi cok iyi lig diye neden onun 5 incisi bile gidip benim sampiyonumu al asagi etsin

Bunun sonu yok , ingiltere 10 uncusuna da sans versen turk ya da rus takimlarini dograr

Yani lig sampiyonlugunun degerini azaltiyor buyuk ligler acisindan , ben tottenham la neden oynayim , once liginde , benim ligimde gosterdigim basariyi gostersin oyle gelsin

Adaletsiz bir sistem . Sportif acidan tabi diyorum bunlari . Katki olarak ekonomi olarak durum baska

Euroleague de daha beteri , lig sampiyonlugunun degeri sifir , kontrat imzalamis fiks takimlar gidiyor o lige de

Futbol aş borcu sadece birde amatör branşlarda 200 milyon tl her sene zarar ediyormuş fb, Gs ın arkasında kalmanın ezikliği bu borçlar toplam 3.5 4 milyar tl ye yakındır borçları

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt