Fenerbahçe Futbolcu Korumaları Gazetecileri Dövdü!

Volkan'in seni evden aldiririm dedigi gazetecide dayak yemiş. Bu tesadüfmü şimdi bana söyleyin. Resmen kasit var.

Bu terore kim dur diyecek? Yetmedi mi bu camianin yaptiklari? Yetmedi mi aziz yildirim ve cetesinin yaptiklari??
şike, irkçilik, adam dovdurme, soyunma odasi basma, tehdit, gazeticelere baski şiddet, şantaj. Daha nereye kadar gidecek bu is? Bu ülke muz cumhuriyeti mi? "dünya lideri" neredesin sen? Fenerbahcemizin yaptigi sike icin 5 yil avrupa kupalarina gitmeyiz diyebilenler bunlara goz yumanlar , bunlari simartanlar. Acun lar ridvan lar emre ler le yatip kalkanlar.

Ateş üfleyerek sönmedi, büyüdü ve daha da büyüyecek. Türk futbolunu, sporunu yaktı bu ateş. Aziz yıldırım ve çetesi Türk sporunun katilidir. Artık bu iş terör boyutuna geldi.

terör yuvası fenerbahçe spor kulübü ülke sporundan temizlenmedikçe bu ülkenin sporu bir adım ileri gitmez!!

Ohh ohh ne güzel karışmış ortalık karışsın karışsın müstehaktır... Volkan küfür mü yemiş maçı mı terketmiş müstehaktır... Gazeteciler tekme tokat dayak mı yemiş müstehaktır... Aziz hakem odası mı basmış müstehaktır... Ülke futbolu ve milli takım yerlerde mi sürünüyor müstehaktır... Yiyin birbirinizi ete para vermeyin ....n birbirinizi ....e para vermeyin....

Ohh ohh ne güzel karışmış ortalık karışsın karışsın müstehaktır... Volkan küfür mü yemiş maçı mı terketmiş müstehaktır... Gazeteciler tekme tokat dayak mı yemiş müstehaktır... Aziz hakem odası mı basmış müstehaktır... Ülke futbolu ve milli takım yerlerde mi sürünüyor müstehaktır... Yiyin birbirinizi ete para vermeyin ....n birbirinizi ....e para vermeyin....
Son kısmı anlayamadım , biraz daha açarmısın :asd22:

ohh be dün gece içimin yağları eridi. çünkü futbolumuzun gerçekleri gün yüzüne çıktı. işte biz buyuz.

Onlarda en az o ikili kadar yalaka ve iğrenç karakterde
İyi olmuş

Geri
Üst Alt