GSC Haber Fenerbahçe-Galatasaray Derbisinde İlk 11'ler Belli Oldu

Orman evlatlarının onbiri nerede?

Sıkıntı görüyorum ama napalım

Sıkıntılı olan bölge sağ bek.. o zaman hiç stoper mevkisini bozmaya gerek yok, sağ bek lemina olur. Hayırlısı olsun. İnşallah kazanan biz oluruz. Haydi bismillah

Ederson
Samedo, Skriniar, Oosterwolde, Brown
Alvarez, İsmail
Asensio
Nene En-Nesyri Kerem​

Adam sakatlıktan yeni çıktı diye stoper oynatabilir Lemina’yı daha çok sprint attırmamak için.

Sağ bek hiç olmaz.

Sanchez beki kaldıramaz Lemina kıvırabilir. Sanchez Apo ikilisini bozmama taraftarıyım. Umarım öyledir. Vurun geçin. Allah yardımız olsun.

Ah be Sallai görmeyeydin o kırmızı kartı, hem sağ beki sağlama almış olacaktık, hem de kulübede hamle oyuncumuz olacaktı.

Bence Tottenham mac dizilimi gibi olacak 3 lu cikiyoruz. Lemina libero Sachez ve Apo stoper.

Hucum bekler Kazo ve Baris

Orta saha Torreira ondeki uclu Sara ilkay Sane

Osimhen

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk defa bı derbiyi stressiz izleyeceğim sağol hocam gel beni yen 11i çıkarmış ben ne sinirlecem ulan

ikinci yari sara-berkan ve ilkay - yunus

Makul bir 11 Lemina stopere geçince orta sahamız yumuşayacak ama yapacak bir şey yok

3'lu stoper mi cikiyoruz acaba?

Sanchez-Lemina-A.Kerim

Sag kanat bek Baris, sol kanat bek Kazimcan? Ama yok oyle durumda Sane'ye yer bulamadim. Hmmm

Sanchez Lemina Abdülkerim 3 lü barış alper ve kazımcan kanat beki 3-5-2 mi oynayacağız acaba?

Makul bir 11 Lemina stopere geçince orta sahamız yumuşayacak ama yapacak bir şey yok
Davinson sağ bekte muamma
Lemina stoperde muamma
Sara orta sahada negatif

Üç bölgeyi birden güçsüz bırakıyoruz bu şekilde. Halbuki BAY sağ bek oynasa sadece sara kanatta oynar mı dersin o kadar.

Geri
Üst Alt