GSC Haber Fenerbahçe - Galatasaray Derbisini Cihan Aydın Yönetecek

Tayyibin oglu, yegeni, akrabasi birini Baskan yapmadan bu kulübe, bunlarin 6 yildir kurdugu gercek yapiyi yenmemiz mümkün degil. En kötüsü öyle Yönetim varki, konussa mi daha iyi sussa mi bilemiyoruz

Geliyorum abi..

Kim yönetse yönetsin. Okan ayni kafa ile devam ederse bu maci kazanamayiz

Nasılsa tüm yerli hakemler fb dostu farketmiyor kimi atadıkları artık. Bizim sahamızdaki maça olağanüstü önlemler ve yabancı hakem, onların evinde baskıdan etkilenen geliyorum veriyorum abi diyen hakemler. Evet çok güzel düzen kurulmuş bizlerde tiyatronun bir parçasıyız

Oh oh suyundan da koy. Bilong gibi alenen islenen şikeye ses etseydik, +1 şampiyonluğumuz daha olacaktı. Şimdi yine herşeye sessiz kalıp takım formsuz olsada alenen dogranmasina da müsade ediyoruz. Yönetimi istifaya çağırmak için daha ne bekleniyor anlamıyorum.

Okan hoca'nin konusunda da yazdim, katliam devam ediyor. 28 mactir 3-4 macta puan kaybetmisiz, ikisi bu hakem ile. Hatay'daki ofsayt pozisyonun mimari da bu arkadas. Abi feci sekilde eziliyoruz saha disinda ve sanirim hicbir yaptirim gucumuz yok. Bu durumda sampiyon olmamiz imkansiz Turkiye gibi bir ulkede. Yazik oldu ama sanirim olay Ocak ayinda netlesmis bosuna takip ediyoruz ligi. Inanilmaz mucizeler disinda bize bu sezon kupa falan verilmez.

Fener aleyhine 2 - 3 hata yapar sonra lig için ağlarlar.
Nasıl senaryo?

Ne güzel atamalar, göz göre göre, meydan boş tabii ki az bile yapıyorlar,
ben FB'nin yerinde olsam Acun'a yönettirirdim maçı, kabul ederdi TFF.

Geri
Üst Alt