adminler lütfen hakaret edenleri uzaklaştıralım. bela okuyan falan var, cezai müeyyideler es geçilmemeli

Adem ve Emre hamle oyuncusu olarak kenarda bekleyecek, çok mantıksız değil gibi ama işte Belhanda'nın özellikle kafa olarak çok iyi hazırlanmış olması lazım, manasız hatalı pası falan geçtim kırmızı görme riski yüksek. Hazırlamışlardır herhal.

İyi kadro. Ne olursa olsun beğenmeyenler var zaten. Sırf eleştirmek için eleştirmeyin her şeyi.

6 maclik seride takimi sirtlayan adem buyuk ve emre akbaba’yi kesmis adam, enteresan gercekten. Sorsan adalet der.

Belhanda seri orta sahasının kaybedeceği toparı düşündükce geriliyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adem ve Emre’ye ayıp olmuş. Bruma ve Yasin’i kesen Hamzaoğlu geldi aklıma. Bizim hocalar Kadıköy’e çıkarken ne düşünüyor anlamış değilim.

Fenerin ilk 11i çok daha kötü

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 8 Pro met Tapatalk

Onyekuru, Mariano, Falcao ve Saracchi’nin olması güzel.

Falcao’nun ve Saracchi’nin tamamen iyileştiğini varsayarak söylüyorum bunu.

Belhanda’dan tek isteğim kırmızı yememesi ve top kaybıyla veya adam kovalamayarak gol yedirtmemesi. Ofansif olarak hiç bir şey yapmasa da olur.

O klasik sahte defansını Kruse’ye yapar da ceza alanı önünde boş bırakırsa, gol yedirtir. Aman diyeyim.

Bizi tasiyan 2 oyuncu adem ve emre

Falcao,onyekuru ve Belhanda icin tekrar 4-1-4-1’e dönmek isleyen düzene comak sokmaktir

Emre yerine Belhanda mi? Muhtemelen Omerin ve serinin orta sahada oldugu icin. Emreyi niye kesersin abv

Hadi Akbaba orta sahayi dusurur diye oynatmadin. Onu bir nebze anliyorum da Adem'i niye kestin yaw?

Adem ve Emre hamle oyuncusu olarak kenarda bekleyecek, çok mantıksız değil gibi ama işte Belhanda'nın özellikle kafa olarak çok iyi hazırlanmış olması lazım, manasız hatalı pası falan geçtim kırmızı görme riski yüksek. Hazırlamışlardır herhal.

Onun kafası mı var kafasına sıçayım onun!

Geri
Üst Alt