belhanda ilk yarı sarı yeyip 2 kerede tehlikeli hareketten uyarı yeyip dk 30 dan sonra hocaya yalvaracağımız ve 2. yarı yerine emre girecek bir maç geçirecek aynı geçen maçta olduğu gibi izleyin ve görün.

Emre’nin yerine taylan’in olmasi daha dogru olmazmiydi ozaman eger orta sahayi dusurecekse

Sonucta tek bir Hamle ile isleyen sisteme comak sokmus olduk tekrar 4-1-4-1’e döndük
Belhanda'nin yerine Antalya macinda Taylan oynadi Belhanda'dan iyiydi. Emre zateh haftalardir Belhanda'dan iyi oynuyor ama yine tuttu Belhanda'yi en kritik macta sahaya surdu. Hoca celladina aşık olmus yapacak bir sey yok.

Hayir Seri de Belhanda'dan beter oluyor bazen ne yapacagiz bu orta sahayla bilmiyorum. Bir de senin surekli elestirdigin 4-1-4-1'e donmus o da cabasi

Belhanda reziline tahammulumuz kalmadı gerçekten hocam neyi amaçlıyor?Karşıyı kışkırtmaksa bu daha kendi iradesine sahip çıkamıyor.Tek güvencem akbaba.Sonradan girdiği maçlarda hep etkili oldu.İnş hoca dk 80de başlamaz oyuncu değiştirmeye

6 maç önce kaleye bile gidemeyen bir takımken fener maçında tekrar o sistem ve oyunculara dönmenin anlamı nedir çok merak ediyorum
Hoca yine halüsinasyonlar görmeye başladı anlaşılan

Macin sonucundan bagimsiz, Avrupa yakasina donus yapmadan bu gece kovulmali teknik kadro. Galatasaray takimi bunaklarin eline birakilamaz.

İki hocada yine korkmuş birbirinden Belhanda nedir hocam Allah aşkına maç sonu bir delikanlı sorsun hocaya neden.

Emreyi falan geçtim de ademe ayıp ettik. İnşallah falcao iyidir 15 dk sonra çıkacam falan derse kafayı yeriz Heralde.
Hocam bende öyle düşündüm ilk ama falcao ademin yerine girip sakatlanırsa ki herkes sakatlanmasını bekliyor çok daha kötü olur Falcao tercihi değilde belhanda beni delirtti.

Faslı çingene forvet arkasımi oynayacak yada ortada 3lumu?
Forvet arkası değildir umarim

Geri
Üst Alt